Få gratis klokker på Instagram, er det en svindel?

Bedrageri eller ikke, situasjonen er ganske sjelden. Ingen får gratis klokker av Instagram, med mindre det er en tombola eller et spesifikt samarbeid mellom et merke og en offentlig skikkelse som påvirker.

Og selv om prisen på gratis er oss selv å annonsere et produkt. Men hvis vi lar debatten spørsmålet kan føre oss til side, fokusere på hvorvidt profilene og publikasjonene på Instagram der de forsikrer deg om at du kan få gratis klokker, er svindel eller ikke. Eller heller, Hvor er trikset

Hvilke betydninger har “liker” på Instagram?

Gratis klokker, et agn som aldri går ut av stilen

Bilde - Få gratis klokker på Instagram, er det en svindel?

Vi befinner oss i det XXI århundre hvor teknologien erobrer vår daglige dag, organiserer livene våre, bestiller prioriteringene våre, renser huset vårt og velger serien eller musikken som vi skal lytte til, så hvorfor vil vi ha en tradisjonell klokke med smartwatches som gir oss mye mer informasjon utover timen?

For det enkle faktum at de er gratis klokker. Derfor er det en agn som aldri går ut av stilen.

Hvordan fikse de vanligste Instagram-feilene

Vi har grundig undersøkt flere av regnskapet, som vi av åpenbare grunner ikke kommer til å navngi, og som tilbyr gratis klokker. Vi har konkludert med at dette er et subtilt bedrag på kommunikasjonsnivå.

Det vil si at svindel i streng forstand kan være en phishing der dataene dine blir stjålet og kan til og med kapre bankkontoen din for å stjele pengene dine. Når det gjelder gratis klokker som er annonsert av Instagram, er det ingen slik fare.

I begynnelsen av artikkelen sa vi at hvor var trikset med gratis Instagram-klokker. Og trikset ligger i noe åpenbart: høye fraktkostnader.

Bilde - Få gratis klokker på Instagram, er det en svindel?

De siste ukene har svindelen blitt formet som alarmer har gått av, og i nesten alle annonser, bilder, publikasjoner, liten skrift, nettsteder med mer, advarer den allerede om at forsendelseskostnadene må oppfylles.

Et produkt kan være veldig dårlig, veldig stygt og veldig det du vil, men send den fra lageret til huset ditt ha en koste. Det er her “svindelen” av gratis klokker bor.

På Instagram blir de annonsert som gratis klokker, men når du går for å betale, legger de til Fraktkostnader, til og med å bli mer enn 300 euro bare ved å bære en klokke i kurven.

Hva hashtags å bruke for å få flere likes på Instagram?

Nei, vi har ikke tatt feil, og vi har satt en ekstra null. Nå skal vi vise prosessen:

  1. Finn #relojesgratis på Instagram. Selv om disse typene svindel normalt kommer i form av en annonse, eller noen følger følger med i historiene deres.
  2. Klikk på bildet av den du liker mest.

Bilde - Få gratis klokker på Instagram, er det en svindel?

  1. Følg trinnene for Instagram-kjøp, eller gå til profilen til “butikken” som gir gratis klokker.
  2. Som du ser, overlater nettet mye å være ønsket. Velg klokken du ser tilfeldig, sjekk prisen og legg den i handlekurven.

Facebook Messenger, Instagram og WhatsApp vil tillate sending av meldinger på en enhetlig måte

  1. I beste fall vil den vise deg informasjonen, det vil si summen du skal betale. I verste fall vil det ikke vise deg noe, og vil tvinge deg til å fylle ut et kontaktskjema for å fortsette med betalingen og se hvor mye du må betale.
  2. I tilfelle det viser deg virkeligheten, vil du se at klokken har gått til å få 100% rabatt fordi den er gratis, for å ha fraktkostnader nesten like dyre som en enkelt klokke. Hvem vil kjøpe en klokke med fraktkostnader på 300 euro?

Bilde - Få gratis klokker på Instagram, er det en svindel?

Det er riktig at det er tilfeller der svindelen ikke er så tydelig, og fraktkostnadene er kanskje rundt 10 eller 15 euro. Men du kan likevel vurdere villedende reklame fordi du selger noe sånt gratis og det er det ikke.

Så du vet, hvis du ser noen historier fra Instagram hva kunngjør gratis klokkerfaller ikke inn i bedrageri. Hvis du kjenner noen som kan falle i fellen, eller noen som har fortalt deg om dette, kan du prøve å forklare hva det er, slik at de ikke blir feil.

Slik aktiverer du varsler på Instagram, Facebook og Twitter

Visste du om denne svindelen? Hva synes du om en svindel som gratis klokker som blir kunngjort på Instagram?