contadores Saltar al contenido

Få gratis Wi-Fi på din iPhone med WiFi Map Pro-appen

Internett. Muligens den mest revolusjonerende og nyttige oppfinnelsen i hele menneskehetens historie. Men hvor dyrt er det! Ekte? Hvis du er lei av å bruke operatørens mobildata annenhver og tredje på iPhone, bør du prøve applikasjonen som vi anbefaler i dag.

Takket være WiFi Map Pro-applikasjonen har du muligheten til det få gratis Wi-Fi fra iPod, iPhone eller iPad. Er det ikke oppsiktsvekkende? I tillegg anbefaler appen også en serie tips og triks knyttet til bruken av Internett.

Driften av WiFi Map Pro for iOS er superenkelt. Fortsett å lese og oppdag hvordan du bruker denne fantastiske appen!

WiFi Map Pro, ikke mer betaler for å få tilgang til Internett

WiFi Map Pro fungerer som en slags kartleggingsapplikasjon som er i stand til å finne alle Wi-Fi-tilgangspunkter i byen vår. Hva betyr dette? Stjeler vi Internett fra naboene våre? Ikke i det hele tatt, WiFi Map Pro finner gratis Wi-Fi fra butikker, restauranter og fellesområder som er tilgjengelige for enhver bruker.

WiFi-kart (1)

Derfor, hvis du tenker på å shoppe, ta en drink i en bar, hvis du skal på tur eller gå ut på fest, er det interessant å ha denne applikasjonen til å velge hvilket sted som har gratis Wi-Fi. Ideell for instagrammere og twitter brukere! ?

Pro-versjonen av WiFi Map gir brukerne mer enn 2 millioner Wi-Fi-tilgangspunkter i mer enn 100 000 byer rundt om i verden. For eksempel tilbyr det 1 900 aksesspunkter i Madrid, 600 tilgangspunkter i Valencia og ytterligere 600 tilgangspunkt i Marbella.

WiFi-kart (2)

Det beste av alt er det du trenger ikke internett for å få tilgang til WiFi Map Pro-kartene og heller ikke for å finne din beliggenhet. Du kan også legge til flere Wi-Fi-tilgangspunkter når du vil.

Applikasjonen tilbyr et ganske enkelt og greit brukergrensesnitt, men også elegant og intuitivt. Det eneste dårlige med pro-versjonen er prisen, som er noe høy, og noen Wi-Fi-tilgangspunkter er ikke riktig plassert på kartet. Heldigvis kan du oppdatere dataene til appen, både steder og passord.

WiFi-kart (1)

WiFi-kart for iOS i video

Vil du oppdage mer om WiFi Map-appen? Ikke gå glipp av videoen!

Last ned WiFi Map Pro for iPod Touch, iPhone og iPad

WiFi Map Pro koster € 4,99, men utviklerne av applikasjonen har også gitt ut en helt gratis prøveversjon. Begge appene er kompatible med alle modeller av iPod Touch, iPhone og iPad, og krever minst iOS 7 for å fungere.

Gratis versjon

Pro versjon

Uten tvil står vi overfor en av disse appene må ha for enhver iOS-enhet, spesielt for iPhone siden bruk av WiFi Map Pro er mer nyttig på gaten. Hva synes du om denne applikasjonen? Har du hatt tilgang til et Wi-Fi-punkt med WiFi Map Pro?