contadores Skip to content

Få mest mulig ut av din nye iPhone eller iPad på jobb med disse appene

Det er mulig du nettopp har fått en ny iPad eller iPhone til jul, og kanskje er du litt tapt blant alle mulighetene som denne enheten gir deg når det gjelder underholdning. Det du imidlertid kanskje ikke vet, er at de også er det gode verktøy for arbeidsmiljøet ditt.

Derfor i dag bringer vi deg en liten samling med fem applikasjoner som du ikke kan gå glipp av hvis du vil gjøre de nye enhetene dine til det definitive arbeidssenteret for den daglige.

Microsoft Word

ord

Han typisk tekstbehandler Det er også tilgjengelig for iPad og iPhone. Det er en applikasjon som er fullstendig tilpasset for bruk på berøringsskjermer, som inkluderer alle dens klassiske funksjoner, sammen med noen eksklusive for denne typen maskinvare som tegnefunksjonen. Det eneste og store problemet med denne appen er at du trenger et Office 365-abonnement for å kunne bruke den uten begrensninger.

tall

tall

Apple har også en egen kontorpakke for iOS-enheter, selv om det i dette tilfellet ikke er så komplett som konkurrenten til Microsoft. Imidlertid finner vi i Numbers en stor motstander av excel på mobile enheter, og det er at vi sannsynligvis ikke vil savne den for mye med denne gratisappen, som er i stand til å likestille seg selv på mange måter med sin direkte rival.

1Password

1passord

1Password er den ledende passordbehandleren ikke allerede på iOS, men også på de andre plattformene den er tilgjengelig på. Og det gir brukerne muligheten til å lagre en svært kryptert kopi med alle passord, notater eller koder som vi trenger på serverne deres, slik at vi kan få tilgang til dem hvor som helst.

Pixelmator

pixelmator

I dette tilfellet finner vi en av mer omfattende redigeringsverktøy for bilder iOS, med en rekke effekter og perfekte alternativer for å frigjøre fantasien og dekke våre behov. Det er ikke Photoshop, men det kan være appen som kommer nærmest den, og i dette tilfellet koster den bare 4,99 euro.

Todoist

todoist

Selvfølgelig er det alltid nødvendig å holde streng kontroll over vår tid for å være svært effektiv i alle aspekter. Så Todoist tilbyr deg perfekt erstatning for Påminnelser-appen, med en funksjonell design og synkronisering med andre plattformer.

Hvilke andre apper vil du legge til? Har de vi har lært deg tjent deg?

Spor | Appleinsider