contadores Skip to content

Face ID med iOS 13 er 30% raskere enn før

Gårsdagens første WWDC-keynote varte i mer enn to timer, og iOS og iPadOS tok imidlertid mye av rampelyset, men det er mange funksjoner som vi fremdeles må oppdage. De første betasene til iOS 13 og iPadOS kan nå installeres, og Apple har også avduket noen nye funksjoner i dag som vi ikke hørte om i går.

En av disse funksjonene er relatert til hastigheten på systemet, Apple indikerer at det har gjort ytelsesforbedringer og det brukere med en iPhone eller iPad med Face ID vil merke en stor forbedring i hastigheten når det gjelder å låse opp enhetene dine.

Face ID er nå raskere

Gårsdagens begivenhet var full av overraskelser og Apple presenterte mange nye funksjoner, men det er noen ganske viktige som ikke ble nevnt. En av dem er innfødt musestøtte på både iOS 13 og iPadOSVi har allerede kunnet bevise det, og vi har lagt igjen inntrykk.

En annen av disse forbedringene er relatert til Face ID og hastighet som Apples kompliserte 3D-system gjenkjenner oss med. I følge selskapet til det bitne eplet på sin hjemmeside dedikert til iOS 13, vil enheter med Face ID nå kjenne deg 30% raskere.

Det kan interessere deg | Last ned iOS 13 bakgrunnsbilder til din iPhone

Som du kan se, indikerer Apple at iOS 13 er mye raskere enn iOS 12 i mange oppgaver, inkludert Face ID-gjenkjennelse som kan være 30% raskere. Denne funksjonen vil selvfølgelig bare bli lagt merke til av brukere med en iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max eller iPad Pro 2018.

Apple har ikke spesifisert spesielt godt hvordan det har oppnådd denne ytelsesforbedringen, men det er ganske fantastisk at uten en maskinvareoppgradering vil opplevelsen bli bedre over tid.