Face ID på iPad Pro er enda bedre enn på iPhone

Face ID på iPad Pro er enda bedre enn på iPhone

Apple har implementert et litt forbedret ansiktsgjenkjenningssystem på de nye 11-tommers og 12,9-tommers iPad Pro-modellene. Til tross for at de har de samme maskinvarekomponentene som iPhone X, XR, XS og XS Max, gjør programvaren deres Face ID bedre.

Face ID-innstillingen på iPad Pro er tilnærmet identisk med den på iPhone. Operasjonen er imidlertid tilgjengelig både i horisontal modus (liggende) og vertikal modus (portrett).

En annen av de mest overraskende funksjonene og de mest bemerkelsesverdige forskjellene i Face ID mellom iPad Pro og iPhone er det på nettbrettet er det mye bedre i forskjellige vinkler. For eksempel kan ansiktsgjenkjenning aktiveres når nettbrettet er på bordet og du svir ansiktet litt ut. Noe som ikke er mulig på iPhone XS, i alle fall ikke på en så behagelig måte.

Kilde: Apple

Det kan interessere deg | Ansikts-IDen til iPad Pro er den samme som for iPhone, men fungerer bedre

Imidlertid ansiktsgjenkjenning av iPad Pro langt fra perfekt. Som enhver annen funksjonalitet er det alltid ting å forbedre. Hvis du for eksempel er veldig langt fra iPad Pro, vil skjermen vise meldingen “Ansiktet ditt er for langt”, og enheten låses ikke opp.

En annen av Face ID-feilmeldingene som kan vises, er den til det dekkede kameraet når du er dekker gjenkjennelsessensorene med fingeren. Noe som kan skje veldig ofte hvis du holder nettbrettet vannrett.

Spesielt for fleksibiliteten i bruk, Face ID ansiktsgjenkjenning er mye bedre enn iPhone. Multivinkeldraget vil være et flott tillegg til det bitne eplefirmaets smarttelefoner, og det vil helt sikkert ankomme i en ikke altfor fjern fremtid.

Spor | 9to5Mac