Uncategorized

Facebook-appen vil inneholde et alternativ for å søke etter gratis offentlige Wi-Fi-nettverk

Facebook tester en interessant funksjonalitet i mobilappen sin, nærmere bestemt en nytt alternativ som lar deg søke etter gratis offentlige Wi-Fi-nettverk som er rundt oss.

For øyeblikket er det ikke tilgjengelig for alle, da bare noen brukere fra forskjellige land har klart å få det på telefonen. Dette er et ganske interessant alternativ som gjør at Facebook kan hjelpe oss med å søke etter offentlige Wi-Fi-nettverk i nærheten.

Søk på Wi-Fi, den nye funksjonaliteten

Dette nye verktøyet heter Finn Wi-Fi eller oversatt til spansk ville det være Søk etter Wi-Fi. Dette alternativet vil være tilgjengelig i Facebook-appen for iOS og Android, spesielt i delen der vi kan finne Facebook-innstillingene.

Facebook-appen bruker 20% av batteriet

Dette Facebook-alternativet vil tillate brukere som kan se på et enkelt og behagelig kart alle de offentlige og gratis Wi-Fi-nettverk i nærheten til oss mens vi for eksempel går på en gate eller er på et bestemt sted.

For å bruke dette verktøyet, må du aktivere mobilens GPS slik at Wi-Fi-nettverkene endres mens du beveger deg rundt i byen. Når noen Facebook Den vil informere deg om hvor den er, navnet og til og med tiden det vil ta å gå til den.

Bilde - Facebook-appen vil inneholde et alternativ for å søke etter gratis offentlige Wi-Fi-nettverk

Ved første øyekast er det et interessant alternativ som vil tillate brukere å koble seg fra gaten til ethvert gratis offentlig Wi-Fi-nettverk som finnes av verktøyet. “Søk Wi-Fi” Fra Facebook. Dette har selvfølgelig sine ulemper og er at offentlige Wi-Fi-nettverk ikke alltid er helt trygge og kan ha sikkerhetsproblemer, så vi må være forsiktige med hvilket Wi-Fi-nettverk vi kobler til.

For øyeblikket er det ukjent om dette nye alternativet til appen Facebook Den vil ankomme Spania, det er ikke en gang kjent om endelig når den vil være, selv om det skulle bli en realitet, kan det hende en ny oppdatering av appen lanseres som allerede inkluderer den.

Hva synes du om denne nye funksjonaliteten til Facebook-appen?

Via: VB

Åpne aldri dette bildet på Facebook

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK