Facebook bekrefter at den alltid får tilgang til posisjonen din

Spørsmålet om personvern er noe som har forårsaket mer enn et sinne hos hundretusenvis av brukere av Facebook, og nå er det bekreftet at det sosiale nettverket adgang med litt assiduity til vår plassering.

Men alvoret i saken er ikke at det, som allerede var kjent, eller kunne mistenkes. Det alvorlige er at Facebook får tilgang til vår beliggenhet, selv om vi har deaktivert alternativet.

1,2 milliarder Facebook-, Twitter- og LinkedIn-poster er lekket

Fra Facebook selv kommenterer de de 3 metodene de bruker for å få tilgang til plasseringen av brukere:

  1. IP adresse: gjennom denne handlingen oppnås det omtrentlige stedet.
  2. Plasseringskoder: Når vi legger ut at vi er på en slik konsert, eller på en slik restaurant, vet Facebook hvor du er.
  3. Aktiv beliggenhet: et alternativ som er tilgjengelig på smarttelefonen vår, og som vi kan aktivere eller deaktivere. I tillegg, når vi laster ned Facebook på mobilen vår, er det en av tillatelsene vi må gi.

Facebook unnskylder seg for at det gunstige stedet for tilby annonsering og personaliserte tjenester basert på brukerens geolokalisering.

Alt dette er kjent fra et brev som Facebook har sendt til to amerikanske senatorer. Husk at det sosiale nettverket blir undersøkt for et monopolforsøk, siden den har som mål å dele data og informasjon mellom tre applikasjoner.

En arbeider (Christopher A Coons) i den amerikanske rettsutvalget for senatet har avvist Facebooks handlinger som misvisende, ettersom målene ikke tydelig gjenspeiles, ettersom selskapet hevder at brukere eier din egen informasjon, men det er ikke helt sant.

Coons forsikrer det Kongressen må iverksette tiltak angående denne situasjonen Fordi amerikanske borgere har rett til å vite hva som skjer med deres private opplysninger, og det gjelder beliggenhet.

På en eller annen måte, Facebook Det kommer ikke ut av edderkoppnettet som det kom inn for 2 år siden da det massive datatyveriet ble oppdaget og brakt frem av Cambridge Analytics. Saken er igjen i hendene på senatet og kongressen, men målet er å kutte tilgang som Facebook har til vårt sted.

Er det sant at når du rister telefonen på Facebook, vises alternativet “Rapporter et problem”?

Via: The Hill