Facebook Dating er offisiell: Alternativ Dating Service kommer til Tinder

Facebook har bestemt seg for å satse på Facebook Dating, en ny datingtjeneste som allerede er offisiell for å prøve å avskaffe eller vise et alternativ til den mest brukte dateringstjenesten, Tinder.

Facebook er et selskap som omfatter de fleste sosiale nettverk som vi bruker, fra Facebook selv til WhatsApp eller Instagram blant andre, og de som nå legger til denne nye tjenesten.

I samfunnet vårt anses det ikke for å bruke denne typen datingtjenester, selv om det faktisk er Mange millioner mennesker bruker dem.

Det sosiale nettverket vet at ikke alle brukere liker å si at de bruker applikasjoner for å koble til Vi må lage Facebook Dating-profilen gjennom en veldig enkel prosess og til side, så ingen endringer blir observert i vår tradisjonelle Facebook-profil.

Slik fungerer Facebook-dating

Som Facebook generelt vet vår virkelige alder, brukerne over 18 år De vil få muligheten til å registrere seg på Facebook Dating-tjenesten, som foreløpig vil være gratis for alle brukere.

Opprettelsen av profilen i denne tjenesten er veldig rask siden vi kan bruke bildene som er lastet opp til Facebook eller en ny, i tillegg til å kunne eksportere biografien.

Bilde - Facebook Dating er offisiell: Alternativ datingtjeneste ankommer på Tinder

Vi kan tenke at noen venner vi har på Facebook er samme eller motsatt kjønn og de har smak veldig lik vår, så det ville være mulig for ham å anbefale oss til folk rundt oss.

Facebook har imidlertid avklart det vil aldri anbefale oss til folk som er blant vennene våre, med mindre vi eller de introduserer oss i deres Hemmelig forelskelse, som er en liste der vi legger til menneskene vi liker og søker å være mer enn bare venner.

Bilde - Facebook Dating er offisiell: Alternativ datingtjeneste ankommer på Tinder

De viktigste personene du vil anbefale forbindelse med er med venners venner, det vil si folk som ikke er i vårt nærmiljø, men de er heller ikke ukjente, siden vennen vår sannsynligvis allerede i noen tilfeller ville ha fortalt oss om den personen.

Som vi sier, denne dateringstjenesten også integrerer muligheten for å legge til “Historier” som er basert på 15-sekunders videoer og blir fjernet innen 24 timer etter publisering, slik vi fant på Instagram, Facebook …

Bilde - Facebook Dating er offisiell: Alternativ datingtjeneste ankommer på Tinder

Alle samtaler vil bli gjort gjennom Facebook Messenger, der vi finner forskjellige funksjoner som å dele vår beliggenhet i sanntid, sende bilder eller selvfølgelig sende eller motta meldinger.

I motsetning til Tinder, der begge mennesker må like hverandre For å kunne bruke chatten er operasjonsmodusen Facebook Dating helt annerledes, siden den har forskjellige profiler der vi, hvis vi liker noen, direkte klikker på “Like” -knappen og så la ham få vite det øyeblikkelig, Selv om det også er mulighet for å kommentere profilen din privat og dermed prøve å starte en samtale.

For øyeblikket, Facebook Dating er gratis, Selv om det er sannsynlig at det som i andre lignende tjenester som Tinder, i fremtiden vil det være mulighet for å betale for å låse opp nye funksjoner.

Faktisk den er tilgjengelig i USA, Argentina, Bolivia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexico, Paraguay, Peru, Filippinene, Singapore, Surinam, Thailand, Uruguay og Vietnam.

Facebook har kunngjort at denne tjenesten ikke kommer til Europa før i 2020. Det er allerede mange datingtjenester som finnes, men uten tvil Facebook Dating vil være en datingtjeneste som vil prøve å vise seg selv som hovedalternativet til Tinder.

Traveller Alert, Tinder-funksjonen som varsler LHBTQ-brukere fra farlige land

Hva synes du om Facebook Dating? Tror du det vil være vellykket?