Facebook Dating kommer til Colombia, den nye Tinder

Facebook Dating Det når de første brukerne, som en begrenset prøveversjon. Spesielt den nye Tinders rival har blitt lansert i Colombia, og antagelig vil den gradvis spre seg til flere land i henhold til mottakelsen.

Facebook Dating er et alternativ til Tinder som sikkert får mye velvære fra det sosiale nettverket. Så det er vanlig å lansere nye funksjoner i en bare ett land (Colombia, i dette tilfellet), og analysere svaret, i tilfelle det er behov for endringer før den globale lanseringen.

Azar, appen for å få nye venner

Selvfølgelig søker Facebook Dating ta avstand fra Tinder i sin mest gjenkjennelige rolle. Tinder lar deg sveipe inn profilene til venstre eller høyre for å indikere om vi liker dem eller ikke, og når det er gjensidig interesse, åpnes muligheten for å chatte.

Når det gjelder Facebook Dating, første kontakt er gjort basert på en av profilinnhold, og vi må vente med å se om brukeren fortsetter samtalen:

Bilde - Facebook Dating kommer til Colombia, den nye Tinder

Det er viktig å merke seg at mens Dating kommer inkludert i selve appen Facebook hoved det er prøvd “skille” fra andre funksjoner. Fra profilen vår tar den navn og alder, vi vil fylle ut resten av dataene manuelt.

Facebook Dating legger ikke på veggen fra det sosiale nettverket, og viser ikke venner at vi allerede har det, men nye mennesker som de anser som relatert til oss. Vi vil kunne justere forskjellige søkeparametere, for eksempel kjønn, høyde, alder … til brukerne som appellerer til oss.

6 apper for å møte mennesker

I tillegg bruker den også Facebook-hendelsene som vi aksepterer eller gruppene for å hjelpe dem med å velge passende kontakter, selv om noen tilbakemeldinger i Colombia alltid kunne endre seg.

Bilde - Facebook Dating kommer til Colombia, den nye Tinder

Hva nå Facebook Dating kommer til ColombiaDet er tydelig at den generelle lanseringen nærmer seg. Han Tinders nye konkurrent Den er gitt ut til et spansktalende land, så testing kan fortsette i regionen i møte med global tilgjengelighet.

5 triks for å flørte på Badoo

Hva tenker du om Facebook Dating nå som den har blitt lansert i Colombia? Blir han en tøff motstander for Tinder?