Facebook: De beste triksene for å få mest mulig ut av det

Oppdag de beste triksene for å få mest mulig ut av Facebook

Det sosiale nettverket Facebook har millioner av brukere og er et av de mest brukte over hele verden. Fra tid til annen lanserer gutta på det sosiale nettverket oppdateringer med nye funksjoner som ofte ikke blir lagt merke til av brukere. Så i dag bringer vi deg noen av de beste triksene for å bruke FB på en mest mulig optimal måte.

Noen av disse triksene inkluderer snarveier, originale profilbilder, laste opp bilder uten å miste kvalitet, noen av de beste desktop-applikasjonene for å administrere profilen vår og til og med å lukke kontoen vår permanent.

facebook-6

Først av alt skal det bemerkes at disse triksene er ment for nettversjonen fra Facebook, selv om noen av dem kan brukes til mobilapplikasjonen. Uten videre, overlater vi deg til disse triksene som vi håper vil være til hjelp for deg.

Finn ut hvem som har fjernet deg og hvordan du kan blokkere folk

Facebook gir oss muligheten til vet hvem som har slettet oss takket være et skript for GreaseMonkey Det kalles Friends Checker, men det er også andre alternativer som Social Fixer, mye mer komplett.

På den annen side tillater det sosiale nettverket også skjul oppdateringer fra andre brukere på hjemmesiden vår ved å klikke på pilen i øvre høyre hjørne av publikasjonen og klikke på alternativet “Jeg vil ikke se dette”.

Facebook-2

Videre har vi et mer radikalt alternativ som det er å gjøre fjern den personen fra vennelisten din, som vi må legge inn profilen hans og klikke på Slett fra vennene mine. Endelig er det også Rapport / blokkering til brukere (enten de er venner eller ikke).

Legg til et personlig preg på Facebook

Visste du at dette sosiale nettverket er oversatt til mer enn 60 forskjellige språk? At Facebook er tilgjengelig på så mange språk, er veldig gunstig for den verdensomspennende utvidelsen: engelsk, fransk, spansk, tysk, portugisisk … og til og med latin! For å endre FB-språket, bare gå til bunnen av siden og klikk ved siden av Copyright, selv om denne endringen bare vil være synlig for deg.

Facebook-1

En annen måte du kan endre Facebook og vennene dine kan se på er med et originalt profilbilde. Et bilde er verdt tusen ord, og i tilfelle av sosiale nettverk har de også blitt veldig viktige. Ankomsten av forsidebildene til FB har åpnet en dør for brukere å slippe løs kreativiteten lage veldig originale og slående bilder som kombinerer profilbildet og forsidebildet.

facebook-3

Gi et annet preg på chatsamtalene dine

Facebook har for lengst inkludert muligheten til å legge til klistremerker og uttrykksikoner chatten. Men det er ikke alt, siden det også er noen ASCII-tegn som lar oss sette teksten fet skrift eller understreke den.

Hvis vi skriver teksten mellom stjerner “*” vil dette vises med fet skriftmens vi gjør det mellom understrekningene “_” vil vises understreket.

Tastatursnarveier

Dette er noe som ikke blir lagt merke til av en stor prosentandel av Facebook-brukere. Det sosiale nettverket har egne snarveier for å få tilgang til hovedseksjonene, selv om det skal bemerkes at dets operasjon varierer avhengig av nettleser (i Firefox må du også trykke på Skifte og i Internet Explorer må du trykke Tast inn etter snarveien).

Noen av de mest nyttige er ALT + 0 som laster i brukerstøtten, ALT + 1 som fører til hjemmesiden, ALT + 2 viser profilen din, ALT + 3 åpner menyen for venneforespørsler, ALT + 4 listen over de siste meldingene eller ALT + 5 de siste varslene.

I tillegg har vi også ALT + 6, ALT + 7, ALT + 8 og ALT +9 atjos som leder oss til henholdsvis Kontoinnstillinger, søkefeltet, Facebook-fanesiden og erklæringen om rettigheter og ansvar.

På den annen side, hvis vi er inne i et fotoalbum, kan vi gå fra bilder ved å trykke på venstre og høyre piltast.

Prøv en annen versjon av Facebook

Som du allerede vet, er det flere versjoner av det populære sosiale nettverket som er utviklet for visse enheter. Disse kan imidlertid lastes fra datamaskinen. Så vi har mobilversjon (M.facebook.com), for berøringsmobil (touch.facebook.com) og en tekstversjon som bare er tilgjengelig på utvalgte globale transportører (0.facebook.com).

På den annen side er det også desktop applikasjoner for å administrere profilen vår på en annen måte, administrere varsler eller lettere få tilgang til chatten.

facebook-5

Gjør bildene dine i høy oppløsning

Facebook tillater det en stund laste opp bilder i standard kvalitet eller høy oppløsning, på denne måten vil bildene våre se like ut, men når det kommer til å laste dem ned til datamaskinen vil de gjøre det i høy oppløsning. I tillegg har du to knapper på bildene som er lastet opp av deg roter bildet for å la det være i riktig posisjon.

Gi vennene dine navn i statusoppdateringene dine

Facebook lar deg navngi venner og sider i statusoppdateringene våre på en lignende måte som Twitter nevner. Å gjøre det er veldig enkelt, det må du bare gjøre sett en @ eller en + foran og begynn å skrive navnet ditt, og en rullegardinmeny vises for å velge personen vi leter etter.

Lei av Facebook? Lukk kontoen din permanent

Endelig gir vi deg muligheten til å definitivt forlate Facebook slette kontoen vår fullstendig. For dette må vi gå til Innstilling og når det kommer inn alternativet Sikkerhet og klikk på Deaktiver brukeren din.

Så langt er denne samlingen av de beste triksene for FB. Visste du om noen av disse triksene, eller visste du om noen som ikke er her? I så fall, del det med oss ​​i kommentarene.