contadores Saltar al contenido

Facebook Fjern app-papir fra App Store

Facebook vil til slutt trekke Paper iPhone-appen fra App Store i dag. På den annen side slutter tjenestene helt 29. juli 2016.

Paper-applikasjonen ble lansert for iPhone for to år siden, i januar 2014, som en eksperimentell app for å få tilgang til Facebook på en ny måte. Men dessverre har det ikke vært så vellykket som forventet.

Applikasjonen tilbød nyhetsinnhold organisert av kategorier som “Teknologi”, “Mote” eller “Sport” og introduserte andre elementer og visuelle effekter i brukergrensesnittet.

Facebook-papir

Facebook har ikke hell i App Store

Det er ikke første gang et Facebook-initiativ mislykkes på iOS. Husk at Mark Zuckerbergs sosiale nettverk har lansert mange apper i App Store som Slingshot, Giphy, Moments, Stickered og Rooms (Har noen installert noen av disse appene?). Videre er mange av disse appene trukket tilbake etter nedleggelsen av Facebooks underavdeling Creative Labs.

Selv om selskapet, selv om det ser ut, oppnår en viss suksess med sin siste Facebook Live-plattform, som brukerne virkelig gleder seg til takket være de konstante oppdateringene.

Slingshot

På den annen side har Facebook fornyet Slingshot flere ganger, uten å oppnå gode resultater på nedlastingsnivå. Men det ryktes om at Facebook lanserer en ny iPhone-app for å konkurrere med Snapchat, slik at bilder og videoer kan tas og legges ut.

Facebook-papir

Gå tilbake til det aktuelle emnet, Paper-applikasjonen har aldri fått iPad-kompatibilitet (heller ikke med Android, i tilfelle noen er interessert), faktisk lanseringen foregikk ikke i andre land utenfor USA, og kanskje disse årsakene bidro til at den mislyktes.

“Facebook vil slå av Paper, en nyskapende app som imponerte kritikere, men som ikke klarte å tiltrekke publikum. Appen forvandlet Facebook-opplevelsen til en slags nyhetsleser, med seksjoner som kan tilpasses. ”

Facebook-papir

Hvis du brukte (eller fortsetter å bruke) applikasjonen regelmessig, er det absolutt dårlige nyheter. Men i det minste vil Facebook tillate brukere å glede seg over en måned med “komfort” før de trekker tilbake sine iPhone-tjenester.

Kilde | Kanten