contadores Saltar al contenido

Facebook for iPhone og iPad vil tillate å opprette videoer i iOS 10

Facebook vil tilpasse tjenestene til Moments-appen sin slik at brukerne kan opprette og redigere videoer direkte fra den offisielle applikasjonen i et forsøk på å konkurrere med de nye funksjonene i Apple Photos-appen i iOS 10.

For alle de som ikke hadde muligheten til å følge WWDC på iPadizate, vil Photos-applikasjonen til iOS 10 bringe en ny funksjon som heter “Minner” som bruker ansiktsgjenkjenning og objekter for å spore mennesker, lokasjoner, datoer … for å lage korte videoer.

Det er ikke den eneste nyheten fra Facebook de siste månedene. Husk at applikasjonen allerede lar deg se og dele 360º panoramabilder, og i tillegg har den innarbeidet nye emoji i Messenger.

Facebook-Messenger-640x336

Det nye Facebook-verktøyet vil fungere på samme måte som Photos ‘Memories’ på iOS. Bevegelsen er veldig interessant, fordi Facebook hadde allerede denne funksjonaliteten i Moments-applikasjonen siden august, og nå kommer den til den offisielle Facebook-appen for iPhone og iPad for å stå opp mot Apple.

Facebook vil kombinere bilder og videoer i korte lysbildefremvisning

Verktøyet for å lage og redigere Facebook-videoer vil tillate brukere publiser lysbildefremvisningene dine automatisk eller manuelt, trykk på knappen “Prøv det”. Hvis du velger å gjøre det automatisk, vil Facebook velge de 5 siste bildene (eller videoene dine) fra det siste døgnet.

Facebook-video-nedlasting

Bilder kan redigeres til legge til eller fjerne bilder, og bruk temaer for å tilpasse videoer. Tilgjengelige temaer er: Nostalgisk, takknemlig, Bollywood, tropisk, bursdag, episk, kveld, festlig og energisk.

Ikke gå glipp av | 10 Facebook Messenger-triks for iPhone og iPad

Øyeblikk-Facebook-iPhone-1-600x400

I begynnelsen av denne måneden av juni 2016, Facebook tvang brukere til å laste ned Moments-appen hvis de ønsket å fortsette å synkronisere fotoalbumene lastet opp fra sine mobile enheter, og det ser ut til at appen fortsetter å være mislykket, siden stjernefunksjonen nå vil være en del av Facebook-appen.

Noe lignende skjedde allerede for år siden med Facebook og Messenger, da selskapet fjernet chattetjenestene fra den offisielle appen å tvinge brukere til å bruke Messenger-applikasjonen. Hva synes du om det? Vil du bruke den nye funksjonen til å lage videoer?