Facebook gjør en alvorlig feil med coronavirus

Informasjon om koronaviruset av Facebook Det kjører som en ildsted og hver dag er det hundrevis av data og mye informasjon, men det ser ut til at nå har det sosiale nettverket et stort tilbakeslag fordi det markerer innlegg om dette viruset som spam.

Situasjonen har blitt rapportert av personen selv, en mann ved navn Mike Godwin, på sin personlige Twitter-konto, og detaljert det en artikkel laget av ham selv er blitt klassifisert som spam siden det ville være i strid med vilkårene i det sosiale nettverket.

Dette er en publikasjon laget i Time os Israel, og at eieren av nevnte artikkel, når han forsøkte å publisere den på Facebook-veggen, har funnet ut at Facebook har presset den tilbake slik at han ikke kunne publisere den, og derfor ingen Jeg så det.

En antispam-systemfeil

Til tross for at tweeten neppe var populær på Twitter, ser det ut til at Facebook venter på dette sosiale nettverket fordi bare en halvtime etter publiseringen av personen som ble berørt av artikkelen, en ansvarlig for Facebook ga løsningen hvorfor det skjedde.

Den personen kommenterte ganske enkelt at det skyldtes a feil i systemet som brukes av Facebook for å oppdage alle slags spam, noe som betyr at det var noe veldig spesifikt og kunne ha skjedd med enhver annen artikkel om coronavirus eller annen informasjon.

Det er med andre ord ikke en menneskelig feil fra en moderator som anmelder innhold på Facebook, men snarere antispamfilteret, feil som allerede er løst og at den skal kunne fungere skikkelig veldig snart slik at den kan publiseres som før.

Feilen kunne ha påvirket mange andre publikasjoner om coronavirus, så hvis dette er tilfellet, burde jeg vite at det ikke er det Facebook Jeg nedlegger veto mot deg, men det er et lite misforhold i algoritmen som er ansvarlig for å kjempe mot spam på det sosiale nettverket og som blir løst.

I alle fall når du vil finne ut om koronavirus eller annen informasjon husk å alltid gå til offisielle, bekreftede kilder og til referansemediene, de er det beste alternativet til å bli informert til enhver tid.

WhatsApp hopper om koronaviruset: tiltak for å stoppe det

Tabla de contenidos