Facebook i 2019: årets mest kommenterte i Spania

Fullfør 2019, og det er alltid godt å se tilbake og se hva som har skjedd i løpet av de 365 dagene. I Facebook de legger det på et brett og viser oss den mest kommenterte i hver måned, fra januar til november.

I følge Facebook er hvert av disse temaene som kroner hver måned, og som vi ser nedenfor, valgt ut basert på de mest kommenterte. Jeg mener, den ganger det søkeordet har dukket opp på Facebook. Disse resultatene blir sammenlignet med samme tidsperiode, men fra året før.

Kan du bruke Facebook Messenger uten å ha en Facebook-profil?

I Facebooks ord blir disse dataene og informasjonen analysert anonymt og lagt til for å identifisere de forskjellige trendene i løpet av 2019.

Bilde - Facebook i 2019: årets mest kommenterte i Spania

Venezuela

Her var trenden konflikt og presidentkrisen i Venezuela. Året startet sterkt, og det gjorde det over dammen fra samme januar måned.

Goya Awards 2019

Goya Awards feiret sin 33. utgave og de gjorde det fra palasset og kongressene og utstillingene i Sevilla i februar måned.

Atocha

I mars måned 15 år siden den skjebnesvangre 11-M.

Notre Dame brann

I april måned var hele verden forent i smerter da de så hvordan et emblem av menneskets historie ble fortært av flammene og aldri ville være det samme igjen.

Final Game of Thrones

I mai Game of Thrones slutter, en av tiårs mest suksessrike serier, og som kan sees på HBO. En avslutning som han ikke likte så mye og at fansen la så mye støy med den skuffelsen, at det til og med var snakk om å skape en alternativ avslutning.

Roland Garros

Og sommeren kom og med det slutten av Roland Garros, hvor Rafael Nadal det ble hevet med det imponerende glasset i løpet av juni måned.

Eduardo Gomez

Sommeren gikk videre og gjorde det med den triste nyheten der død av et TV-ikon i vårt land, Eduardo Gómez, bedre kjent som Mariano fra “It’s No Who Bor Here”.

Amazon brann

August, den tørreste og varmeste måneden i året, satte et nesten uopprettelig preg på planeten. Det var her Amazon fyrer. Branner som har etterlatt hundretusener av dyrearter og mennesker hjemløse (og livløse).

Klima forandringer

September er en måned med ny begynnelse for mange, og som ifølge Facebook, det mest omtalte var klimaendringer. Dette emnet er dagens orden, gitt den klimatiske nødsituasjonen vi led, så det er ikke overraskende at det konkurrerte med andre temaer som ble diskutert i andre måneder.

Catalonia

Vi var i oktober, en måned etter de generelle valgene, og det oppsto en alvorlig konflikt i Catalonia, så den mest kommenterte, som reflektert på Facebook, var “Catalonia”.

Generelle valg

November er den siste måneden som Facebook viser når de sammenstiller den mest kommenterte av 2019. Her var hovedpersonene de politiske lederne og spesielt de Generelle valg.

Et travelt og komplett 2019 det Facebook har ønsket å huske måned for måned med høydepunktene, eller kommentert, som de indikerer. Denne typen sammenstillinger er nyttige for å ta perspektiv på noen problemer og se hvordan den har utviklet seg i løpet av dager og måneder.

Slik rapporterer du et Facebook-innlegg

Tabla de contenidos