Uncategorized

Facebook kunne lage et eget nettbrett for videosamtaler

Vi beveger oss i økende grad bort fra tradisjonelle taleanrop og nærmere videosamtaler, fordi det er en mer naturlig og nær samtale, det er noe som noen teknologiselskaper er klare på og et eksempel på dette er at Facebook kunne lage et eget nettbrett for videosamtaler.

Facebook har vært nærmere enhetsproduksjon enn mange mennesker skjønner, som tilfellet med alliansen med HTC og dens Oculus Rift, eller også de forskjellige variantene av Facebook Phone som har vært en virkelig fiasko, men de er der som referanse for hva som er i ferd med å skje i selskap med Mark Zuckerberg.

Facebook lanserer gruppesamtaler

Facebook-nettbrett i sikte

Bilde - Facebook kunne lage et eget nettbrett for videosamtaler

Facebooks FoU og eksperimentasjonsenhet kjent som Building 8 ville fokusere på en ny enhet Ryktene kan skilte med en stor skjerm og et robust frontkamera og antyder at denne ubekreftede enheten kunne avdukes under F8-konferansen neste vår.

Målet med dette mystiske nettbrettet er få en videopratopplevelse så oppslukende at folk føler at de er i samme romDet vil imidlertid være nødvendig å se hvor nær de kan komme seg til det målet.

Regina Dugan, tidligere Google-sjef og arbeidsleder i Building 8, bemerker at utviklingen av det teamet De er fokusert på å lage nye enheter og kategoriprodukter som har sosialt forbruk som sentrum.

Ryktene sier at Facebook kan dra fordel av attributtene til Google og Amazon smarte høyttalere., så vel som Samsungs virtuelle assistent, Bixby, for å forbedre denne enheten de utvikler.

Foreløpig kan vi bare være med på det Facebook kunne lage et eget nettbrett for videosamtaler og ville konkurrere i massekonsummarkedet.

Aktiver totrinnsverifisering på Facebook

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK