Facebook lager bursdagshistorier for å gratulere kontaktene våre

Om 500 millioner mennesker, som sies raskt, bruk historier av Facebook hver dag og nå skaper det sosiale nettverket bursdagshistorier slik at vi kan å gratulere vår kontakter på en original måte.

Facebooks første mål, og det som har holdt seg intakt siden fødselen, er hold kontakten med de menneskene vi ser lite av.

Derav viktigheten av bursdagshistoriene Facebook presenterer i dag for hele samfunnet. På denne måten kan vi være nærmere familie og venner på en så spesiell dag som en bursdag.

Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Etter Facebook F8-konferansen så vi mange nyheter, så vel som fremtidsplanene for dette sosiale nettverket og for Instagram og chat-appene som er WhatsApp og Facebook Messenger. Mark Zuckerberg ønsker at det sosiale nettverket hans skal være intuitivt, moderne og sikkert. Til alt dette, nå a pluss sosialitet, takket være de nye bursdagshistoriene.

OK, dette er bursdagshistorier, men … hva bidrar de med til aktuelle historier? De nye historiene vil tjene til å gratulere våre Facebook-venners bursdag.

Hvordan lages bursdagsfortellinger?

Bilde - Facebook lager bursdagshistorier for å gratulere kontaktene våre

Til lage en bursdagshistorie, Bare trykk på bursdagsvarslingen og legg til en video eller et bilde, eller lag et tilpassbart kort og legg ut resultatet. De vil også gi oss muligheten til å legge til et musikalsk klistremerke med sangen “Happy Birthday”.

De gratulasjon vil dukke opp i historiene av de ovennevnte som feirer. På denne måten vil dusinvis av kort bli mottatt som ønsker lykke til med fødselsdagen og få oss til å føle oss nærmere hver av våre venner og familie.

Disse bursdagshistoriene er tilgjengelig for alle brukere Fra Facebook. Gjennom disse gratulasjonene kan enhver venn sende deg en personlig “Happy Birthday” -melding takket være tilpassbare kort og bursdagshistorier.

Facebook utvikler sin egen virtuelle assistent

Facebook er det mest sosiale nettverket

Greit nok, så vi har hastet oss litt fordi Instagram tar gullet, men alle sosiale nettverk har “litt av de samme” bursdager. Imidlertid bruker Facebook dem som grunn til feiringHva er de for, ikke sant?

Facebook er det eneste sosiale nettverket som fremmer feiringen av bursdager og varsler kontaktene dine om å gratulere deg og ønske deg en god dag. Nå, med bursdagsfortellinger, gjør det det også mye enklere. Imidlertid … Hva gjør andre sosiale nettverk når det er bursdag?

Instagram mangler noen slags personlige historier, eller som varsler våre beste venner om å sende oss DM full av gode ønsker.

20 GIF-er for å gratulere bursdagen

På sin side er Twitter den som holder seg halvveis. Dette fordi det synliggjør at i dag er bursdagen din, men det går ikke lenger enn animasjonen av de fargede ballongene.

Så langt er alt perfekt, men hva om vi ikke ønsker å vise bursdagen vår, selv om vi er på Facebook? Ingenting skjer, det er en løsning for alt. For noen uker siden forklarte vi deg på nettet hvordan du kan skjule bursdagen din, slik at ingen skulle vite det.

Men dette om bursdager, Facebook-historier og personlige kort stopper ikke her. I tilfelle du ikke visste, tillater det sosiale nettverket oss se våre venners bursdager uten å måtte vente på at vi skal varsle oss, så vi kan ha en fin detalj med dem.

Det sosiale nettverket kommer tilbake til begynnelsen og forsterker historiene, som selv om de ikke er så vellykkede som Instagram-historiene, bursdagshistorier med personaliserte kort bidrar til å opprettholde målet om Facebook og forresten å gratulere til kontaktene våre.

Secret Crush, Facebook-funksjonen for å oppdage venner som er interessert i deg