Facebook lanserer en ny versjon av appen sin for iPad i USA med mange nye alternativer

Den offisielle appen blir fornyet med en oppdatering

I utgangspunktet, Den nye oppdateringen av Facebook-applikasjonen for iPad-nettbrett vil bare være tilgjengelig i USA, en ny versjon full av veldig nyttige nyheter.

Selskapet prøver å gjøre det sosiale nettverket til noe annet, til noe som gir mye mer innhold til brukeren, og tilbyr også veldig interessante alternativer for applikasjonsutviklere.

Nye alternativer og funksjoner

De nye seksjonene som Facebook inkluderer i denne flotte oppdateringen, er implementert på høyre side av applikasjonen (antagelig vil chatten bli undertrykt), derfor hvis du roterer iPad, iPad Air eller iPad Mini for å bruke den i modus landskap (horisontalt) ville du observert det en kolonne er lagt til rett ved siden av “Siste nytt” -delen.

facebook2

I tillegg til å inkludere dato, kommende bursdager og kalenderhendelser, legger den nye Facebook-applikasjonen til disse funksjonene:

  • Populære emner: en funksjonalitet allerede tilgjengelig på den stasjonære Facebook-versjonen siden januar hvor en liste over de mest kommenterte emnene for øyeblikket vises. Dette innholdet er tilpasset din smak og interesser og etter globale temaer over hele verden.
  • Populære videoer: en seksjon dedikert til å inkludere et personlig utvalg av de mest delte videoene gjennom den besøkte demografiske historien.
  • Mine spill: I denne delen av den nye fanen lagt til i applikasjonen kan du finne en samling av iOS-spillene dine med snarveier de lar deg få tilgang til deres respektive applikasjoner via en lenke gitt fra filen din. Kult, ikke sant?
  • Populære spill: Den nye oppdateringen tilbyr også en liste over de mest populære spillene for øyeblikket og spill som Facebook-kontaktene dine normalt spiller.

Facebook-1

Men dette er ikke alt. Det er fortsatt mer!

Det viser seg at ny versjon for iOS-nettbrett vil legge til eksklusive funksjoner for spillutviklere. For eksempel muligheten for laste opp miniatyrvideoer til fanene og detaljene for appene takket være App Center-videoer. Ja, ja !, akkurat som i iOS 8 App Store!

Facebook-iPad-app

Årsaken til at oppdateringen utelukkende er utgitt i USAs App Store, er for test og omdefiner søknaden sakte. Fra Facebook indikerer de at hvis denne overraskende oppdateringen er vellykket og aksept av brukere, er det mest sannsynlig at den vil bli utgitt til App Stores over hele verden.

logo-facebook

Hva synes du om dette initiativet? Tror du dette er en vellykket oppdatering? Kommenter i kommentarene!

Del denne nyheten med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene, inkludert på Facebook, ved hjelp av knappene som vises øverst i denne publikasjonen. Tusen takk!