free estadisticas Saltar al contenido

Facebook lanserer en nyhetsapp snart

abril 27, 2020

Nylig lanserte verdens mest brukte sosiale nettverksbedrift en oppdatering for Facebook-appen på iOS for å løse problemene den hadde. Nå har det blitt kjent muligens neste uke lanserer Facebook en nyhetsapp.

Facebook ønsker å være til stede i alle mulige områder og markeder. Sosiale nettverk, direktemeldinger … nå også vil være ute etter å få fotfeste i markedet for nyheter som Apple News.

Facebook lanserer kanskje nyhetsappen sin neste uke.

I følge informasjon som er publisert på nettverket, Facebook lanserer sin nye nyhetsapp neste ukeOg hvis de tingene som blir sagt, er sikre, vil det sikkert ikke forlate noen likegyldige.

Det kan interessere deg | Facebook tvinger sine ansatte til å bytte til Android.

Facebook-nyhetsappen vil bli kalt Notify

I følge Financial Times, navnet valgt av selskapet for denne nyhetsapplikasjonen vil være Varsle. På den annen side kommenterer de at det allerede vil ha et titalls innholdsleverandører, blant annet Vogue eller CBS, blant andre.

Denne Facebook-nyhetsapplikasjonen har blitt snakket om en stund nå. I august i fjor ble det diskutert hvordan Notify ville fungere, noe som ville være veldig enkelt. For eksempel brukeren kan stille inn varsler for å motta et varsel hver gang en av innholdsleverandørene publiserer noe nytt.

Facebook lanserer kanskje nyhetsappen sin neste uke.

Senere, hvis brukeren ønsker å lese mer om det emnet, enn de har mottatt et varsel bare klikk på den for å gå til den tilsvarende lenken og se hele historien.

Facebook blir med på nyhetenes applikasjoner

Mark Zuckerbergs selskap har besluttet å lansere denne nye tjenesten, som indikerer at den vil bli kalt Notify, kort tid etter lanseringen av Instant Articles og Twitter Moments. Begge tjenestene tillater å legge til tilleggsinnhold for å holde brukerne oppdatert om de siste nyhetene som skjer i verden i sanntid.

For øyeblikket, den nye Facebook-nyhetsapplikasjonen lanseres først i USA og senere, hvis det blir godt mottatt av brukere, vil det åpne grensene for resten av verden.

Vil du bruke denne Facebook-nyhetsappen for å holde deg oppdatert?