Facebook lanserer et nytt spesifikt sosialt nettverk for forretningsbruk

facebook-arbeid

Det virker alltid som om Facebook har blitt rynket på jobben, men dette kan endre seg. Og er at Facebook har lansert en pilotprogram der den tilbyr en tjeneste til selskaper, slik at brukerne kan kommunisere med Facebook på jobb. Vil du vite hva det handler om? Vi vil fortelle deg det.

Det handler om en Facebook utelukkende for virksomhet, der vi kan chatte og melde med kollegene og samarbeide på en veldig enkel måte, siden vi blir tilbudt Facebook-miljøet som vi er perfekt vant til, med de samme alternativene og verktøyene, eller veldig like.

Hvilke alternativer er tilgjengelige for Facebook-brukeren for arbeid

For det første skal det nevnes det appen er nå tilgjengelig for iPhone- og iPad-brukere. Det er mulig å laste ned det, men ja, det er bare tilgjengelig for de som er en del av pilotprogrammet.

Facebook, som sannsynligvis kjenner deg bedre enn din egen familie (og seriøst, hvis du ikke tror det, finn ut av det), har nevnt i denne forbindelse at “det er en egen opplevelse som gir de ansatte muligheten til å koble seg sammen og samarbeide effektivt bruker Facebook-verktøy ”.

facebook-trabajo 2

I tillegg har selskapet avklart hvilke alternativer som vil være tilgjengelige for brukeren som bruker det på jobb. Hovedsakelig vil den fortsette å finne nyhetsområde, grupper, meldinger, så vel som hendelser.

Takket være alle disse funksjonene fortsetter brukeren å ha det tilgang til de vanlige verktøyene, bare med forretningsfokus og fokusert på arbeidsprestasjoner gjennom kommunikasjon som gjør det mulig å etablere verktøyet.

Selvfølgelig vil noen ubehagelige aspekter ved det sosiale nettverket unngås, som konstant sending av forespørsler kontakter i spill og applikasjoner med stoppHer forklarer vi hvordan du blokkerer.

En versjon av Facebook som tar vare på sikkerhet og konfidensialitet

For det første er det veldig viktig på jobb opprettholde et fokus på sikkerhet, slik at konfidensialitet i utveksling av informasjon alltid er garantert, at det er sjelefred all utvekslet informasjon er sikker og at ingen har tilgang til det, bortsett fra autoriserte bedriftsansatte osv.

Derfor har Facebook nevnt dette faktum og forklart at “Facebook at Work-informasjonen er sikker, konfidensiell og helt adskilt fra personlig profil av ansatte på Facebook. Informasjon som deles blant ansatte er bare tilgjengelig for folk i selskapet, ”slik Mark Zuckerbergs selskap har forsikret våre kolleger i iMore.

facebook-trabajo 1

Prisen er foreløpig ukjent., men også når tjenesten blir gjort tilgjengelig for selskaper. I mellomtiden, og for øyeblikket, kan brukeren fortsatt glede seg applikasjoner som Slack eller de som tilbys av Google Apps for Business, og som perfekt lar deg utføre denne serien med kommunikasjonsoppgaver.

Fortell oss sannheten, uten å lese denne nyheten, hvis sjefen din forteller deg at du burde få tilgang til Facebook på jobb, ville du trodd at han ble gal?