contadores Saltar al contenido

Facebook lanserer snart en ny Snapchat-lignende app

Et team med Facebook-ingeniører jobber i London med å utvikle en ny applikasjon fokusert på å bruke kameraet til iOS- og Android-smarttelefoner, som rapportert av The Wall Street Journal.

Tilsynelatende er det en app som er veldig lik Snapchat, som vil åpne kameraet for å fange og / eller publisere bilder og videoer, samt gi brukerne tilgang til streaming via Facebook Live.

Facebook, i sin spesielle odyssey for å nå Snapchat i den reneste "kokosnøtteter" -stilen.Facebook, i sin spesielle odyssey for å nå Snapchat i den reneste “kokosnødspisende” stilen.

Det er ikke første gang Facebook prøver å gjøre ting vanskelig for Snapchat, og det vil heller ikke være den siste. De redesignet nylig Slingshot-appen med en rekke nye funksjoner og funksjoner for å konkurrere med Snapchat, men de mislyktes.

facebook-snapchat (1)

Appen er bare en prototype og lanseres kanskje ikke

Facebook-teamet med utviklere jobber med en betaversjon som for øyeblikket bare er en enkel prototype. Det er som det måtte hint, det at selskapet som populariserte sosiale nettverk jobber med det den store investeringen de gjør i mobilvideoer, noe som Facebook ser som fremtiden for det sosiale nettverket.

facebook-snapchat (5)

Det er millioner og millioner smarttelefoner i verden som bruker dataforbindelser i høy hastighet, og det er en fin mulighet for Facebook å nå 1,6 milliarder brukere som deler flere innlegg enn noen gang. En app som er ment å rote med kameraet, vil gå langt i retning av å få det til, og samtidig la Facebook konkurrere med Snapchat på en mer direkte måte.

Mark Zuckerberg ser ut til å være alvorlig besatt av Snapchat, etter å ha unnlatt å kjøpe plattformen for tre milliarder dollarMark Zuckerberg ser ut til å være alvorlig besatt av Snapchat, etter å ha unnlatt å kjøpe plattformen for tre milliarder dollar. Hva slags mareritt vil milliardæren ha?

Vi vet ikke hvordan den nye Facebook-appen kan kalles. Tatt i betraktning det store antallet kloner som lanseres i app-butikkene … Kanskje Facebookchat? ?

Selvfølgelig kan lanseringen av denne nye kamera-appen vise seg å være en ny EPIC FAIL for Mark Zuckerbergs selskap.

Facebook har forsøkt å lykkes på en stor måte med en lang liste med apper som Slingshot, Moments, Giphy, Stickered, Rooms og Riff (mange av disse har endt opp med å bli fjernet fra App Store når de lukket Creative Labs), men lyktes bare med budbringer, men med stygg spill, siden de tvang brukere til å laste ned appen separat for å fortsette å chatte på Facebook.

facebook-snapchat (1)

På den annen side er det fremdeles noe håp, den nye kameraapplikasjonen kunne få mest mulig ut av Facebook Live-streaming, som opplever en enorm vekst I disse siste dagene. Fra iPadizate ønsker vi lykke til i verden til Facebook, og vi håper at den samme gamle historien ikke gjentar seg igjen: En applikasjon som er installert og slettet i løpet av få minutter for å ende opp med å glemme appen i App Store.

Kilde | Kanten