Facebook legger til ny reaksjon for å vise støtte under Coronavirus-pandemi

På kort tid kan du vis din støtte til enhver person eller Facebook-innlegg i løpet av koronavirus-pandemien gjennom a ny reaksjon at det sosiale nettverket nylig har begynt å distribuere i desktop-versjonen og mobilappene.

Reaksjoner er et av hovedalternativene som brukere har for å kunne vise sine følelser til et Facebook-innlegg. I det første øyeblikket det var bare klassikeren “I like it”Men mulighetene har blitt utvidet de siste årene med nye reaksjoner.

Samtidig som det er allerede forskjellige definitive reaksjoner som ikke har endret segJa, vi har sett de siste årene nye midlertidige tillegg, sikkert husker du reaksjonen fra LHBTi-flagget eller også reaksjonen fra den fiolette blomsten som en måte å takke for.

Nesten sikkert, den nye reaksjonen som Alexandru Voica, en ansvarlig for Facebook på sin Twitter-profil, har presentert og som Facebook vil lansere til støtte mennesker mot coronavirus Det vil også være midlertidig, og mens pandemien varer.

Ansikt som klemmer et hjerte

Den nye reaksjonen som brukere snart vil legge merke til på Facebook er en ikon av et ansikt som klemmer et hjerte, og betegner dermed støtten som personen vil føle å bruke den foran en publikasjon relatert til coronavirus.

Bilde - Facebook: ny reaksjon på koronaviruset

For eksempel vil det være fornuftig å bruke det når vi ser et innlegg i Facebook av noen som for øyeblikket opplevde noen av symptomene på dette viruset og fortalt dem eller også kunne brukes i håpefulle nyheter om koronaviruset.

Som det skjer med resten av de som allerede er tilgjengelige, er også livlig og du kan tydelig se hvordan det ansiktet omfavner hjertet, en veldig søt animasjon. Ligger til høyre for “Jeg elsker det” vises når du holder musen over det i tilfelle av nettet.

I mobilappen ville en lang trykk være nok til å sende noen reaksjon på et Facebook-innlegg og se listen tilgjengelig, den skal vises der. I alle fall har den nye støtteaksjonen ennå ikke nådd hele verden, den vil gjøre det gradvis i løpet av neste uke.

Den samme funksjonaliteten er også forberedt for meldingsprogrammet Facebook Messenger, det vil si en støttende reaksjon på aspekter relatert til coronavirus, selv om reaksjonen her har en hjerteform rosa / fiolett juling.

Stille modus på Facebook: hva er det