Facebook legger til reaksjoner på kommentarer

Selv om reaksjonene på Facebook har vært med oss ​​i lang tid, var det til nå bare mulig å bruke dem i publikasjoner. Nå Facebook gå et skritt videre, og snart vil alle brukere kunne bruke reaksjoner i kommentarene.

Med andre ord, bortsett fra å kunne like eller elske det og andre reaksjoner på andre publikasjoner, vil den muligheten nå utvides til å kommentere brukerne til ethvert Facebook-innlegg.

Begrenset tilgjengelighet

Ettersom det er en ny funksjonalitet akkurat nå ikke tilgjengelig for alle så det er mulig at hvis du prøver å legge til din reaksjon på en kommentar av alle Facebook-innlegg vises bare muligheten for å “like”.

Det er faktisk dette som kan gjøres foreløpig til muligheten for å legge til en ny reaksjon, som vi allerede kommenterer, gradvis blir lagt til alle brukere.

Facebook begynner automatisk å spille av lyden fra tidslinjevideoene

Gi en “Jeg elsker” eller “Jeg liker” I kommentarene vil det være ganske enkelt, fordi det vil være nok med et langt trykk på jeg liker-alternativet for et hvilket som helst innlegg og se hvordan de forskjellige ansiktene dukker opp mellom du kan velge mellom.

Bilde - Facebook legger til reaksjoner på kommentarer

I Facebook-nettversjonen er operasjonen lik, selv om du bare må holde musepekeren over “like” -knappen for å se om du allerede har reaksjonene aktivert i profilen din.

Dette verktøyet vil snart utvides til både nettversjonen av Facebook som de forskjellige applikasjonene for Android og iOS. Fra det øyeblikket de er tilgjengelige, kan du også legge til en annen reaksjon enn den vanlige til en hvilken som helst kommentar.

Hva med Facebook å forsterke reaksjoner på kommentarer?

Facebook Stories kommer til Spania