free estadisticas Saltar al contenido

Facebook Messenger for å inkludere hemmelige samtaler og betalinger snart

abril 28, 2020

Gutta på Facebook er ustoppelige, og som det nylig har blitt kjent, ville de jobbe for å inkludere nye funksjoner i direktemeldingsapplikasjonen deres. I den oppfatning, Facebook Messenger vil snart ha hemmelige chatter og muligheten for å betale direkte fra chatten.

Internett-sikkerhet blir stadig viktigere, og det er at det er mye data og informasjon som beveger seg gjennom nettverkene gjennom dagen. Av denne grunn velger flere og flere å bruke krypterte meldingstjenester, slik tilfellet er med Telegram, som har hatt hemmelige chatter siden opprinnelsen.

Facebook Messenger.

Facebook ønsker ikke å bli etterlatt i det aspektet, og de vil jobbe for å inkludere nye funksjoner i Facebook Messenger, blant dem ville være de hemmelige samtalene. På den annen side ønsker de også å gjøre tilgjengelig for brukeren muligheten for betale via chat uten behov for andre applikasjoner.

Mer om iPadizate | Hvordan tilpasse Facebook Messenger-chatter på din iPhone eller iPad

Nye funksjoner kommer snart til å lande på Facebook Messenger for iOS

Som våre Andro4all-kolleger forklarer, Disse nye funksjonene er blitt oppdaget takket være det faktum at de er skjult i koden til den nåværende versjonen av Facebook Messenger for iOS.. Dette betyr at det ikke vil ta lang tid å se dem bli virkelighet i en av fremtidens Facebook Messenger-oppdateringer.

Når det gjelder hemmelige samtaler, brukeren kan etablere en sikker og kryptert samtale med en av kontaktene sineog dermed unngå sikkerhets- og spionasjeproblemer. Imidlertid utelukkes ikke muligheten for at disse meldingene ikke er kryptert, men har et utløpssystem og at de etter en viss tid blir slettet.

Facebook Messenger.

På den annen side er det det nye Facebook Messenger-betalingssystemet gjennom samtaler. Inne i chatten ville det være en ny funksjon som lar brukeren foreta kjøp og overføre penger til en Facebook-venn fra selve nettpratvinduet uten å måtte ty til tredjepartsapper eller andre betalingstjenester.

Foreløpig Facebook har ikke ønsket å uttale seg om noe av dette offisielt, men koden til iOS-applikasjonen gjør dette ganske tydelig, og det er ingen tvil. Snart vil Facebook Messenger-brukere i hemmelighet kunne snakke med kontaktene sine og foreta betalinger via chats.