contadores Saltar al contenido

Facebook Messenger For iOS Legg til Dropbox-støtte

Facebook Messenger for iOS har nettopp lagt til integrasjon med Dropbox innfødt for første gang, som lar brukere dele hvilken som helst fil som er lagret i sin Dropbox-konto uten å måtte forlate applikasjonen. En virkelig fordel for de brukerne som bruker denne chat-klienten til å dele filer med sine venner og familie.

Når du trykker på “More” -knappen i det populære meldingsprogrammet, Dropbox vil vise oss som en tilgjengelig kilde. Mens Dropbox-appen er installert på enheten og koblet til en konto, vil brukerne ha muligheten til det del bilder, videoer og andre filer som er lagret i lagringstjenesten online, direkte i samtalene dine.

Fildeling er nå enklere med Facebook Messenger

Videoer og bilder – inkludert animerte GIF-er – vises nå direkte i samtaler. Alt annet kan sees av mottakerne ved å trykke på Åpne-knappen, heller fra den samme Dropbox-applikasjonen eller på et tilknyttet websted, hvor du kan forhåndsvise og lagre filer umiddelbart.

facebook-messenger-dropbox

I en tilleggsfunksjon har brukere som foretar en videosamtale muligheten til minimere vinduet i hjørnet av skjermen under det, i stedet for å fylle hele skjermen, slik at du kan fortsette å chatte med andre mennesker på samme tid.

Begge egenskapene vil begynne å være tilgjengelig for alle brukere de kommende dagene, og gir muligheten til å glede deg over noen funksjoner som er veldig nyttige. Det skal bemerkes, som påpekt av gutta på MacRumors, at for å benytte seg av den nye integrasjonen med Dropbox er det nødvendig at nevnte app blir installert på enheten vår.

Hva med muligheten for at vi kan dele filer som er lagret i Dropbox via Facebook Messenger innfødt? Ikke glem at du kan glede deg over Facebook Messenger og Dropbox ved å laste ned begge applikasjonene fra App Store helt gratis.