free estadisticas Saltar al contenido

Facebook Messenger inkorporerer hemmelige chatter med end-to-end-kryptering

abril 29, 2020

Mens Telegram og Skype nylig har fokusert på å tilby funksjoner via Siri, teamet av utviklere på Facebook Messenger har fokusert sin innsats på å forbedre sikkerhetskryptering av applikasjonen.

oppdatere: Facebook Messenger har også implementert CallKit-støtte for å ringe ved hjelp av Siri stemmekommandoer.

Men det er ikke et ende-til-ende-kryptering som den som er til stede på WhatsApp og Telegram, nei, vi står foran en ny måte å se ting på. Messenger har blitt oppdatert og tilbyr sine brukere private chats der du enkelt kan dele dine personlige data.

Facebook begynte å teste sine hemmelige samtaler siden juli 2016, og oppdateringen har endelig truffet iOS App Store 3 måneder senere.

"Det populære sosiale nettverksselskapet har gitt ut de hemmelige samtalene til 900 millioner Facebook Messenger-brukere de siste to ukene. Funksjonaliteten lar brukerne valgfritt kryptere meldingene sine, slik at ingen vil kunne lese bortsett fra de to personene i samtalen, verken Facebook eller andre byråer vil kunne få tilgang til nevnte innhold. "

Som vi forventet, i motsetning til FaceTime eller iMessage, må du gjøre det manuelt aktivere alternativet på Facebook Messenger. Når du klikker på ikonet for en ny chat, vil du se "Secret" -knappen i øverste høyre hjørne.

Last ned Facebook Messenger

Hvis du vil laste ned eller oppdatere Facebook Messenger-applikasjonen fra iOS App Store, kan du gjøre det direkte fra følgende widget gratis:

Relatert | 10 Facebook Messenger-triks for iPhone og iPad

Før du er ferdig, er det verdt å nevne at de nye hemmelige Facebook Messenger-chatene ikke har støtte for flere enheter. Jeg mener informasjon synkroniseres ikke på iPhone og iPad, men krypteringen er unik på hver enhet. En ideell måte å holde data og personlig informasjon privat på.

Spor | 9to5Mac