contadores Skip to content

Facebook Messenger Kids: en feil autorisert chatter med fremmede

De teknologi Det har endret vanene våre i en grad som vi aldri en gang forestilte oss for et par år siden. Mange er nyhetene som har kommet gjennom det siste tiåret når det gjelder fordeler og funksjonaliteter, men hvis det er et viktig poeng vi må forbedre i denne forbindelse, er det personvernet. Programmer som Facebook eller Instagram har hatt hovedrollen i store skandaler relatert til sikkerhetsforhold som etterlater mye å være ønsket. Og ja, det har skjedd igjen. Denne gangen med Facebook Messenger Kids.

Facebook Messenger Kids vises for verden som en applikasjon som er spesielt dedikert til barn som den søker å forbedre sikkerhetsforholdene maksimalt. Det vil si et verktøy forberedt for å sikre at det minste i huset bare kan chatte med pålitelige brukere. En ny feil på Facebook har imidlertid generert nye kritikker relatert til sikkerhet.

Facebook har sikkerhetsfeil igjen

Facebook opprettet Messenger Kids for en tid tilbake for å sikre 100% av samtalene, en applikasjon laget for det yngre publikum som foreldrene til barna ble holdt trygt mot mulige sikkerhetsfeil. Vel, en ny feil er nettopp rapportert på Facebook som det motsatte er oppnådd med. I følge den siste informasjonen fra The Verge, Mesenger Kids klarte å blokkere ukjente kontakter individuelt, men ikke i grupper.

Barn med Facebook Messenger Barner skal navigere i trygge omgivelser der alt er kjent. Imidlertid tillot gruppechatter mindreårige å snakke med alle slags uautoriserte kontakter som applikasjonen ikke blokkerte. Resultatet av alt dette ble til mange uautoriserte samtaler at Facebook har korrigert og fjernet for øyeblikket. Zuckerbergs firmavarsling til foreldre var som følger: “Vi fant en teknisk feil som gjorde det mulig for vennen (vennens navn) å opprette en gruppechat med (barnets navn) og en eller flere av foreldre godkjente venner fra (vennens navn). Vi vil at du skal vite at vi har deaktivert denne gruppechatten, og at vi vil sørge for at gruppesamtaler som dette ikke er tillatt i fremtiden. “

Per nå har Facebook deaktivert gruppesamtaler med brukere som ikke er autorisert av foreldre. Dette viser imidlertid en annen alvorlig sikkerhetsfeil i en applikasjon som er opprettet for å være helt sikker. Det som er klart, er at de denne gangen har tatt situasjonen på alvor og løst den så raskt som mulig.

Kilde | Kanten