Facebook Messenger lar deg allerede nå gjøre avtaler ved å svare på tidligere meldinger

Facebook Messenger lar oss allerede gjøre melding sitater tidligere, veldig nyttig når vi vil svar til noe som er igjen i samtalen. Når du siterer meldingen, vil den gamle teksten vises ved siden av det vi nettopp har sagt, og gi kontekst til den nye kommentaren.

Ankomsten av avtaler på Facebook Messenger forut for suksessen med dateringsfunksjonen på WhatsApp, som brukerne har fått veldig bra. Når vi stiller mange spørsmål, eller vi er i en gruppe med høy aktivitet, vil sitater legge til mye klarhet.

Kan du bruke Facebook Messenger uten å ha en Facebook-profil?

Meldingene sitater ser ut til å ha aktivert allerede For alle brukere har vi testet dem begge i mobilapp som i versjonen desktop nett. Bortsett fra å svare på meldinger via tekst, lar Facebook Messenger oss bruke bilder, emoji, GIF og videoer.

Operasjonen ligner WhatsApp og andre apper som Telegram, som også etterlater sitater i samtaler. Vi må Klikk på meldingen til den vi ønsker svar, og det vil se ut som følgende skjermbilder:

Bilde - Facebook Messenger lar deg nå gjøre avtaler ved å svare på tidligere meldinger

Utvilsomt er dette et interessant tillegg til Facebook Messenger, som kanskje ikke vekker mye oppmerksomhet, men det vil være veldig praktisk å unngå forvirring i grupper der det er mye snakk, som vanligvis er flertallet.

I prinsippet bør du allerede ha dating på Facebook Messenger, så svar på meldinger tidligere vil være tydeligere og mer ryddig. Selskapet jobber også med dating med Facebook Dating, men av en helt annen type, siden det tar sikte på å bli et alternativ til Tinder når det gjelder å møte mennesker.

Et flyselskap tilbyr WhatsApp, iMessage og Facebook Messenger gratis

Synes du muligheten for å sitere meldinger i Messenger er nyttig, eller tror du det bidrar mye til den gjennomsnittlige brukeren?