Facebook Messenger legger til filtre, klistremerker og temaer fra Star Wars: The Rise of Skywalker

Facebook Messenger Det er en av de mest brukte direktemeldingstjenestene i verden. Som WhatsApp har Messenger klistremerker, statuser og til og med filtre. I anledning lanseringen av den siste filmen i Star Wars-sagaen, Facebook i samarbeid med Disney Den har inkludert noen filtre, klistremerker og temaer.

Facebook Messenger er en av de minst brukte tjenestene i Spania som en direktemeldingstjeneste, i andre land som USA. De bruker Facebook Messenger som et middel for å kommunisere regelmessig.

Som vi nevnte i begynnelsen, har Messenger filtre som vi kan bruke til å laste opp til Facebook-historiene, og nå har selskapet til Mark Zuckerberg kunngjort ankomst av nye Star Wars-tema Messenger-filtre.

Bilde - Facebook Messenger legger til filtre, klistremerker og temaer fra Star Wars: The Rise of Skywalker

Fra Facebook forsikrer de det disse filtre, klistremerker og til og med chatbakgrunner, er utviklet i samarbeid med Disney, eieren av Star Wars-sagaen. Disse filtre basert på augmented reality De vil være tilgjengelige både når du foretar videosamtaler, og når vi laster opp en lagerplass til det sosiale nettverket.

Ved denne anledningen ønsket Faceboook å gå videre med utgivelsen av Star Wars: Skywalkers oppgang, selv tillate muligheten for å gi et mer intergalaktisk preg på samtalene våre å kunne endre bakgrunnen til en stjernehimmel, som er direkte relatert til sagaen.

Bilde - Facebook Messenger legger til filtre, klistremerker og temaer fra Star Wars: The Rise of Skywalker

Alle disse filtre, klistremerker og bakgrunner er allerede tilgjengelig via Messenger-appen, slik at vi allerede kan glede oss over alle nyhetene som denne nye filmen bringer.

Vi må nevne at det er en engangshendelse, så disse klistremerkene og andre ressurser knyttet til Stjerne krigenI mangel av bekreftelse fra Facebook, kan de bli fjernet i fremtiden, det samme er filtrene og bakgrunnen.

Last ned Facebook Messenger Lite, en lettere versjon av chat

Hva synes du om de nye Facebook-filtrene? Visste du denne typen hendelser?