Uncategorized

Facebook Messenger tillater stemmechat på opptil 50 personer

Etter å ha fått vite at det kom en ny oppdatering som gjorde Messenger-appen kompatibel med Dropbox, ser det ut til at Facebook fortsetter med sitt spesielle oppdrag å prøve å erstatte for enhver pris vårt standardtelefonnummer med den siste oppdateringen. Denne nye versjonen gir oss muligheten til å inkludere opptil 50 brukere til å ringe en VoIP-lydanrop i samme chatgruppe.

Funksjonen, som ble tilgjengelig i går, gir enhver bruker muligheten til å sette i gang en gruppesamtale ved å trykke på appens telefonikon og velge gruppechatmedlemmene du vil inkludere. Medlemmene vil deretter motta et Messenger-samtale samtidig som de kan delta i samtalen når som helst.

facebook-messenger-chat-50

Facebook begynte å tilby VoIP for første gang i 2013, og i fjor forbedret tjenesten til å inkludere videosamtaler. Selv om det ennå ikke er mulig å ringe gruppesamtaler, er dette noe Facebook jobber med.

Nå muliggjør Facebook Messenger mer global kommunikasjon

Målet med Messenger i nyere tid har vært å erstatte telefonnummer som prøver å implementere bruken av sine tjenester. I fjor begynte de å tillate alle Facebook-brukere har muligheten til å chatte med hverandre, selv om de ikke er venner, selv om dette kan forårsake betydelig ulempe for noen brukere som ikke ønsker å motta meldinger fra ukjente brukere.

facebook-messenger-chat-50-3

Men i motsetning til telefonnumre der du har liten kontroll når noen kjenner deg, Messenger lar oss enkelt blokkere mennesker, lar oss konfigurere kapasiteten til meldinger som kommer og ikke blir lest, og takket være Facebooks spamdeteksjonssystemer, det er vanskelig for noen å opprette en ny Facebook-konto ved å trakassere oss. Selv om det er tydelig at hver tjeneste alltid har sine fordeler og ulemper, så har hver bruker friheten til å bestemme hvilken de skal bruke.

Men uten tvil, Messenger kunne fungere som erstatning for Skype, og det vil til og med tillate å konfigurere konferanser på en veldig enkel måte med de brukerne som ikke har telefonnummeret. Facebook har lagt kortene på bordet, og nå gjenstår det bare å se responsen fra brukerne.

Spor | CultofAndroid

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK