contadores Saltar al contenido

Facebook Prøv WhatsApp Ende-til-Ende-kryptering

budbringer, direktemeldingsapplikasjonen av Facebook, har vært den siste som vedtok ende-til-ende-kryptering for chatsamtalene dine, og på den måten sikre at ingen får tilgang til dataene fra serverne deres.

Så vidt vi vet tester Facebook bare for øyeblikket nøyaktig når oppdateringen kommer ukjent til iPhone og iPad. I følge selskapet vil lanseringen foregå i sommer.

facebook-messenger

Facebook Messenger-appen blir nylig oppdatert med ganske mange forbedringer, inkludert introduksjon av roboter og mange andre funksjoner for iOS og Android. De har til og med fornyet emoji!

facebook-messenger (2)

Apple, WhatsApp og Telegram bruker allerede kryptering fra ende til annen

Apple bruker ende-til-ende-kryptering i FaceTime- og Messaging-appene. På sin side integrerte WhatsApp denne funksjonen i april, og Telegram brukte den allerede for en tid tilbake.

“Vi begynner å teste muligheten til å lage hemmelige en-til-en-samtaler i Messenger med ende-til-ende-kryptering, som bare kan leses på enheten til personen du kommuniserer med. Dette betyr at meldingene bare er for deg og den andre personen, ingen andre, ikke engang oss. “

facebook-messenger (1)

I stedet for å bruke ende-til-ende-kryptering for alle meldinger, fra Facebook hevder de at det vil være det et alternativt alternativ som brukere kan aktivere i Facebook Messenger chat-samtaler for iPhone og iPad.

Å starte en hemmelig samtale med noen vil være valgfritt. Dette er fordi mange ønsker at Messenger skal jobbe når du bytter mellom enheter, som et nettbrett, en PC eller en smarttelefon. Hemmelige samtaler kan bare leses på én enhet, og vi erkjenner at opplevelsen kanskje ikke er hyggelig for alle. Det er også viktig å nevne at de hemmelige samtalene ikke vil være kompatible med GIF-er, klistremerker, videoer og andre funksjoner på Facebook Messenger. ”

14059743902_688e19663f_o

Last ned Facebook Messenger

Du kan få Facebook-mobilmeldingsappen fra følgende nedlastingswidget:

Hva med å innlemme ende-til-ende-kryptering i Facebook Messenger? Gjør selskapet det bra ved å behandle det som en valgfri funksjon?