Facebook utvikler sin egen virtuelle assistent

Nye nyheter peker på Facebook utvikler igjen sin egen virtuelle assistent for å konkurrere med blant andre Alexa og Siri, selv om det foreløpig ikke er kjent mange flere detaljer om det.

Facebook Det er ikke nytt på dette feltet, du må bare se deg tilbake og huske hvordan det sosiale nettverket i 2015 presenterte en virtuell assistent ved navn M, selv om det varte noen år til fordi de i 2018 bestemte seg for å avslutte prosjektet definitivt og for alltid.

Sannheten er at Facebook ikke har ønsket å gi opp denne typen teknologi og allerede ville jobbe med en ny virtuell assistent som kan konkurrere med andre mer kjente og etablerte, som f.eks. Google Assistant Google eller Alexa fra Amazon-smarte høyttalere.

Bilde - Facebook utvikler sin egen virtuelle assistent

Kan integreres i smarte enheter

Teamet som utvikler Facebooks nye virtuelle assistent Det tilhører virtual reality-divisjonen på Facebook, der Oculus-brillene eller til og med Portal kommer fra, en intelligent høyttaler med skjerm og kamera som brukere kan samhandle med.

Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Det ville ikke være urimelig at denne nye taleassistenten allerede er integrert i begge enhetene, fordi, selv om tilstedeværelsen i nye høyttalere utelukkes heller ikke smart som Facebook kunne lansere i fremtiden, som Amazon Echo eller Google Home.

Derfor kan brukere sende ordrer til disse enhetene slik at de kan utføre dem.

Sannheten er at det er ganske komplisert, konkurransen er ganske kraftig siden Alexa, Siri og Google Assistant er de viktigste og brukes av mange mennesker.

Bilde - Facebook utvikler sin egen virtuelle assistent

Facebook har jobbet med hans egen virtuell assistent siden begynnelsen av 2018, slik at de allerede har tatt betydelig utviklingstid, selv om det foreløpig ikke er noen nyheter når det skal lanseres og i hvilke enheter det vil komme integrert og i hvilket det kan brukes.

Slik aktiverer du varsler på Instagram, Facebook og Twitter

Via: CNBC