Facebook vil fjerne gruppechatter

Eieren av Facebook har tatt avgjørelsen om fjern chatter fra grupper, bare ett år etter lanseringen. Dette har sin raison d’être og er det vi kommer til å tydeliggjøre i tråd med disse linjene.

Chatene tillot å sette kontakt med alle medlemmene i en gruppe, med maksimalt 250 personer i hver chat. Dette faktum, som selve livet, får sine konsekvenser og har sine fordeler og ulemper.

72 originale WhatsApp-gruppenavn

For å si sannheten, de som er ansvarlige for Facebook har ikke snakket om det og har ikke avklart årsakene til at de har bestemt seg for å lukke gruppechatene, men hvis vi gjør et lite minne, vil vi vite at Mark Zuckerberg har brukt år på å kjempe mot spam i applikasjonene sine.

Et av de mest populære tiltakene var å kutte antallet spedisjoner på WhatsApp, så det var ikke overraskende at noe lignende nådde massesamtaler som gruppesamtaler.

Til tross for at de ikke direkte avklarte årsakene til denne slettingen fra Facebook, har de vært tilbøyelige til å si at det er av infrastrukturhensyn siden disse gruppechattene jobbet gjennom Facebook Messenger.

Og vi må redde en artikkel som har ligget på nettstedet vårt i noen dager og hvor vi allerede rapporterte om fusjonen mellom Facebook Messenger og Instagram Direct.

Det kan skyldes sistnevnte, at det overordnede sosiale nettverket rettferdiggjør eliminering av gruppechatter av infrastrukturhensyn og er at utviklerne jobber allerede med den nevnte fusjonen.

I Facebook Messenger er det mer enn 1300 millioner brukere, noe som gjør det vanskelig for utviklere å gjøre den normale driften av den appen, og av Instagram, i stand, mens de manipulerer kodene for å slå sammen både direktemeldingstjenester til en enkelt applikasjon.

Uansett årsaker, sannheten er at neste 22. august, Facebook vil fjerne gruppechatter. I dem vil varselet om alle medlemmers avgang vises. Du kan fremdeles ha tilgang til samtalen, men du kan ikke sende eller motta meldinger.

OCU krever at Facebook betaler 200 euro til hver bruker