Facebook vil fortelle deg hvor mye tid du bruker i appen

Facebook kommer inn og forlater konturens orkan, og nå kan det sies at etter å ha presentert statistikken som vil fortelle deg tid du bruker i appen, har kommet ut av kontroversen igjen.

Denne statistikken er tilgjengelig i Facebook-app for både Android og iOS og de vil avsløre tiden vi bruker på det sosiale nettverket. Det er et tiltak som har funnet sted på forskjellige sosiale nettverk i noen tid, for å bevisstgjøre tiden vi bruker på å se tidslinjen i de forskjellige sosiale applikasjonene som vi har på smarttelefonen.

Denne funksjonen er så populær at til og med Android 9 Pie-operativsystemet bringer den som standard, i tillegg til at noen EMUI 9-type systemer også har den.

Lasso, Facebook-kortvideo-appen som imiterer TikTok

Hva er Facebook-statistikken for?

Bilde - Facebook vil fortelle deg hvor mye tid du bruker i appen

Vel, hovedsakelig for det all statistikken brukes til å kjenne tiden vi bruker i en app, spesielt i Facebook , og å være klar over den tiden, kunne bedre styre oss selv og vie tid til andre aktiviteter som lesing, turgåing, sykling osv.

Når du vet dette, trenger du bare å finne hvor de er og se hvor mye tid du bruker i Facebook-appen. Følg denne fremgangsmåten for å gjøre dette:

  1. Åpne Facebook-appen.
  2. Klikk på de 3 blå stripene på høyre side.
  3. Søk etter “Din tid på Facebook”.
  4. Få tilgang til statistikken og finn ut hvor mange timer du bruker i appen til dette sosiale nettverket.

Farvel “påvirkere”: Instagram vil eliminere følgere og falske likes

Bilde - Facebook vil fortelle deg hvor mye tid du bruker i appen

Når du har sjekket tid du bruker inne på Facebook-appen, kan du justere profilinnstillingene dine, så vel som planlegg påminnelser for når du overskrider besøkstiden du har merket, og selvfølgelig kan du også konfigurere varsler du vil motta, så du ikke stadig kommer inn i appen.

Å vite hvordan du finner lokaliteten statistikk, og å vite hva de er til for og andre justeringer, nå trenger vi bare å gå til Facebook-app og se hvor mye tid du bruker i appen.

81 000 Facebook-kontoer er blitt hacket

Tabla de contenidos