contadores Skip to content

Facebook vil fortsette med sin ide om å opprettholde mer enn én app på iOS

facebook-diverse-apps-ios 2

Det største sosiale nettverket for øyeblikket ser ikke ut til å endre ideen om å fortsette å vedlikeholde forskjellige applikasjoner på iOS-plattformen. På denne måten må vi gjøre det fortsett å bruke forskjellige apper på vår iPhone og iPad avhengig av hva vi ønsker å gjøre til enhver tid, uten å kunne gjøre alt fra en enkelt sentralisert app som bringer alt sammen.

Facebook har bekreftet denne informasjonen til CBC News, noe som indikerer at de vil bevege seg bort fra modellen til en enkelt Facebook-app, og at de i stedet ønsker å tilby funksjonalitetene sine gjennom forskjellige apper i Apple App Store, slik jeg sa. CBC medium.

Et enkelt sosialt nettverk, flere applikasjoner

Men hvordan kan Facebook vokse med denne dyre hastigheten i antall applikasjoner?

Nå for tiden Vi kan finne følgende apper i app-butikken til eplefirmaet: Facebook, Facebook Messenger, Facebook Page Manager, Paper, Facebook Groups, Slingshot, Rooms, Facebook Mentions and Stickered for Messenger.

facebook-diverse-apps-ios 1

Direktøren for Facebook i Canada, Jordan Banks, har uttalt at “Vi beveger oss bort fra en enkelt app som gjør alt for deg. Vi lanserte ni forskjellige apper i 2014 Og jeg tror det du vil se er at vi vil lansere mer i 2015 – i henhold til krav og forespørsel fra brukerne våre. ”

Men er det dette brukerne virkelig krever?

I år tvang selskapet brukerne sine til å bytte til Facebook Messenger-applikasjonen hvis de ville chatte med kontaktene sine. Brukere likte ikke denne ideen for mye, for for å sende og motta meldinger måtte de laste ned den nye appen.

Fra Facebook har de klart det at for tiden bruker 500 millioner mennesker den nye applikasjonen. Også, De har klart å plassere tre av appene sine i år på listen over mest nedlastede gratisapper på iTunes.

facebook-diverse-apps-ios 4

I følge Jordan Banks, “brukere vil at unike apper skal gjøre en ting utrolig godt. Derfor er en av grunnene til at vi fjernet Messenger fra Facebook-appen og tok den til sin egen uavhengige app brukere fortalte oss. De ønsket ikke å måtte klikke to eller flere ganger før de kom inn i Messenger. “

“Årets sammendrag”, noe som mange brukere ikke ville være ute etter

Nylig ba det sosiale nettverket om unnskyldning for den såkalte “Årets sammendrag”, en video som tilbyr brukere med årets beste bilder, men som kanskje ikke brukerne ville være ute etter.

For eksempel viste de en amerikansk far et fotografi av datteren hans som døde av kreft i den videoen, noe som tydeligvis skadet ham.

Faren Eric Meyer avslørte klagen sin offentlig på bloggen sin, og selskapet kontaktet ham for å be om unnskyldning.

facebook-diverse-apps-ios 3

Selv om Meyer prøvde å unngå det på alle måter, kom han endelig over sin oppsummering av året på veggen, på toppen.

Denne faren ga uttrykk for en stor sannhet, og det er, som han forklarte, “mange av oss har ikke hatt et bra år.” Eventuelt bør Facebook spørre brukere.

Og hva synes du om modellen til forskjellige Facebook-applikasjoner? Tror du de er på rett vei?