free estadisticas Saltar al contenido

Facebook vil tvinge brukerne til å installere en annen applikasjon

abril 28, 2020

I juni i fjor lanserte Facebook Moments, en ny applikasjon der du kan dele bilder med Facebook-vennene dine og omvendt på en veldig enkel, rask og sikker måte. Nå ser det ut til Facebook ønsker å tvinge de brukerne som vil synkronisere bildene sine med det sosiale nettverket til å installere Moments-appen.

Først ble bruken begrenset til USA, men en måned senere ble Facebook Moments oppdatert for å utvide tilgjengeligheten til flere land og på flere språk, selv om det for øyeblikket ikke kan brukes i noe spansktalende land. og nå vil de gjøre at flere og flere brukere har denne appen installert på enhetene dine.

Facebook vil tvinge brukere til å installere øyeblikk for å synkronisere bilder fra iPhone-rullen.

I nyere tid har vi kunnet se hvordan Facebook har gitt manien til å "tvinge" sine brukere til å installere forskjellige applikasjoner for å bruke visse funksjoner eller funksjoner. For eksempel har brukere som ønsker å bruke Facebook Messenger på sine mobile enheter i lang tid blitt tvunget til å installere en applikasjon bortsett fra det sosiale nettverket.

Ikke gå glipp av | Facebook gjør flere endringer i mobilappen sin.

Facebook for å fjerne fotosynkronisering fra hovedappen i januar

Tidligere kan du bruke Facebook-chat direkte fra den offisielle appen, men etter en stund eliminerte de muligheten og tvang brukere til å installere Messenger-appen på enheten for å fortsette å bruke denne funksjonen. Nå, nå er det tur til Moments-appen som ble lansert av selskapet i fjor sommer.

Facebook vil tvinge brukere til å installere øyeblikk for å synkronisere bilder fra iPhone-rullen.

For øyeblikket tillater Facebook-applikasjonen brukere å synkronisere iPhone-fotorullen med det sosiale nettverket, slik at alle bilder automatisk lastes opp til et privat album som ingen av kontaktene dine kan se. Fra det albumet kan du redigere eller dele bildene du ønsker med kontaktene dine, til og med slette de du ikke liker.

For hans del, Moments-applikasjonen har en unik funksjon som er ingen ringere enn å synkronisere iPhone-fotorullen med det sosiale nettverket til et privat album, den samme funksjonen som er til stede i Facebook-appen. For noen brukere kan det være nyttig å administrere synkroniseringen av bilder uten å måtte gå inn i hovedapplikasjonen til det sosiale nettverket, mens andre foretrekker å kunne administrere alt fra et enkelt sted.

Fra Facebook har de kommunisert det dette alternativet vil forsvinne fra hovedprogrammet 10. januar, slik at de brukerne som vil fortsette å synkronisere fotorullen sin med Facebook, må installere en egen applikasjon på iPhone-en. Sannheten er at det er ganske irriterende å måtte ha en applikasjon for alt, men Facebook ser ikke ut til å bry seg så mye.