Facebook vil varsle deg når du publiserer gamle artikler

Desinformasjon er et stort problem og inn Facebook De ønsker å unngå det for enhver pris, så de forbereder en funksjonalitet som det sosiale nettverket gjennomgår vil varsle når de skal dele informasjonstype eller gammel artikkel.

Facebook sliter stadig med unngå smakerDet er av denne grunnen at det i noen måneder ble opprettet annen funksjonalitet som lar brukerne vite om informasjonen er sann eller ikke, ellers vil den advare om at det er en smutthet og dataene er usanne.

Det er veien som det sosiale nettverket ønsker å følge, og nå vil det forbedre det systemet med dette tillegget, slik at alle, spesielt media eller brukere som er opptatt av å dele artikler som de senere deler i Facebook, vet om informasjonen kan være gammel.

Denne nyheten fungerer på en enkel måte, du trenger bare å dele en artikkel på Facebook og hvis det sosiale nettverket oppdager at det er mer enn 3 måneder eller lenger, vises et vindu som informerer deg om at du har den tiden, så det gir muligheten til å sikkerhetskopiere og angre publikasjonen.

Bilde - Facebook ønsker å forhindre deg i å dele gammel informasjon

Det forhindrer det ikke, men det tilbyr et foreløpig trinn siden det er skrevet på Facebook og publisert, så det lar deg tenke før du deler slik informasjon.

De “fortsett” -knappen for å dele publikasjonen eller “Gå tilbake” for å forhindre at den blir publisert.

Det er ikke kjent om i tilfelle at informasjon endelig blir publisert, som har en tid over 3 måneder Det sosiale nettverket tilbyr en slags informasjon i nevnte publikasjon når noen skal lese den, sannsynligvis ja, men det er ikke noe som er kjent for øyeblikket.

Hvis du er klar over dette Facebook-funksjonalitet Det vil fungere på en lignende måte som den muligheten som Twitter gir for å unngå å retweet noen tweet.

Det som tilstrebes til slutt er å unngå desinformasjon og bløter i nettverket, så disse alternativene er velkomne.

Via: 9To5Mac