Facebook Watch kommer til Spania: en rival for YouTube i streaming av video

Facebook Watch Den lander i Spania, og den gjør det med tvang. Vi står overfor en mulig rival som er i stand til å møte Youtube. Facebook Watch er fokusert på streaming og har premiere i fjor, men det er nå når den ekspanderer til hele verden.

YouTube er full av kritikk og Facebook, som heller ikke er vellykket, men benytter anledningen til å si det siden Se strømningsplattform De søker å støtte talent og at brukerne kan tjene penger med ideene og videoene sine.

“Er du klar til å bli Adidas-ambassadør?”, Den nye Instagram-svindelen

Facebook Watch eller YouTube?

Bilde - Facebook Watch kommer til Spania: en rival for YouTube i streaming av video

Siden Facebook kommentere det mer enn 50 millioner mennesker over hele verden dedikerer minst ett minutt i måneden å se på. Den viktigste grunnen til at innholdsskapere Youtube De marsjerer, det er fordi for å generere inntekter i Watch krever det ikke så mye krefter.

Jeg mener, inn Facebook Watch terskelen for å tjene penger på en kanal du bare trenger 10.000 følgere eller generere mer enn 30 000 besøk. Det virker lett, men sannheten er det det sosiale nettverket har ikke et godt omdømme, mye mindre i møte med å tjene penger på videoene til innholdsskapere.

Pass på! En ny e-postadresse prøver å stjele Fortnite-kontoen din

Men det som det kan, alle vil prøve Watch grunnen til at det anses som en kraftig rival mot YouTube. Den nye plattformen Mark Zuckerberg Den fokuserer på streaming og har forskjellige programmer som har et stort publikum og følgere.

Bilde - Facebook Watch kommer til Spania: en rival for YouTube i streaming av video

Hele september plattformen vil bli utvidet til 21 land nytt blant dem er Spania. På denne måten åpnes en dør for innholdsskapere som klager så mye på YouTube-plattformen.

Selvfølgelig planene Mark Zuckerberg Det er ikke for å holde seg som et sosialt nettverk, og så etter litt mister den prominensen, men den vil oppdatere og lansere fullt ut i nye prosjekter.

Facebook Watch Det ble presentert for et år siden i USA, og vi vil se det om kort tid i Spania. Det forventes å være et tøff rival for YouTubeVe den siste hvis det ser ut til å ha blitt stillestående og mottar ikke annet enn dårlige anmeldelser.

Pass på hacket som ble brukt til å stjele Instagram-kontoer

Hva synes du om denne streamingtjenesten? Foretrekker du fremdeles YouTube? Hvilken tror du vil tjene mer penger?