free estadisticas Saltar al contenido

Fairway Solitaire HD, et vanedannende lakkert kabal-spill

marzo 26, 2020

I dag har vi prøvd a Puslespill forkledd som et kortspill for iPad helt annerledes enn hva vi var vant til da vi lastet ned et type spill ensom i App Store. Fairway Solitaire HD er virkelig fantastisk, kombinerer perfekt det klassiske kabalspillet med golf, ved å bruke ekstra minispel som du vil le helt sikkert med. Historien til spillet kommer fra mange år siden. Golfspillere har alltid ødelagt enhver kjent føflekkeralder, fra det gamle Egypt til i dag. Men nå skal en føflekk komme ut til forsvar for alle og kanskje ødelegge hele golfsamfunnet, vil du hjelpe ham?

I Fairway Solitaire HD for iPad må du løse solitaires at hvert nivå foreslår at du kan fullføre hullet, på golfbanen, hvis mulig under pari. Du kan laste ned spillet GRATIS fra App Store, og det er kompatibelt med alle nettbrettmodeller, inkludert Mini. Prøv det og legg inn din egen anmeldelse!

Fairway Solitaire HD, svært ADDICTIVE! Puslespill + kabal !!!

Fairway Solitaire HD-opplevelsen din begynner på en golfbane helt designet for å lære. I "Golf Academy" kan du lære hvordan spillet fungerer før du dykke ned i andre mer kompliserte felt. Hovednotatet til spillet er enkelt og veldig morsomt. Du har en kortstokk og et kort som du kjenner, derfra må du søke etter kort med et høyere tall eller et lavere tall enn det som står foran deg for å fullføre alle kortene på skjermen.

I hvert hull du spiller vil du finne forskjellige hindringer som du må overvinne, for eksempel kort med høyt gress, vannmerker, sandbanker. Hver hindring du finner på golfbanen må overvinnes på forskjellige måter, og når du kan låse den opp vil du finne flere kort som kan hjelpe deg med å lage en Flott skudd. Big Shot betyr at du med suksess og kontinuerlig har spilt seks kort eller mer. Jo flere kort du kan slå på en gang, desto lenger går skuddet ditt, og du kan få bonuser i form av hjelpemidler eller ekstra mynter.

Den første kurspakken du vil spille i er Nybegynnermodus, men nivåene vil begynne å klatre med vanskeligheter, og noen ganger vil det ta deg litt mer å nivåere opp. Jokertegn kan vises på kortstokken din. Takket være disse spesielle kortene vil du få muligheten til å delta i et av minispelene, og du vil kunne vinne mynter, men vær forsiktig, den dårlige føflekken kan komme til å stjele kort fra haugen eller enda verre … Blant minispelene som kan berøre deg er det et morsomt føflekkløp eller en pil som du vil lansere ballen direkte i hullet.

I tillegg til å kunne bruke kortene du ser på skjermen, kan du også bruke golfklubbene du får i hvert spill. Pinnene gir deg kortet du trenger til enhver tidHvis du føler deg blokkert, kan du bruke den, og et kort med samme nummer som dressen du valgte, vises på magisk vis i haugen din. Hvis du kan finne den gyldne drakten kan du bruke den som kortet du ønsker, bare klikk på kortet under så fungerer det!

Vi har spilt inn en video slik at du kan se hvordan Fairway Solitaire HD for iPad ser ut:

Fairway Solitaire HD er et vidunder og dets gameplay vitner om dette. Når du starter kan du ikke lenger stoppe. Grafikken er et ekte underverk, og lydsporet og kommentaren stemmer overens med spillet. Først vil du tro at du er foran et enkelt spill, men du vil snart innse at vanskelighetsgraden vil øke gradvis. Innenfor spillet finner du en butikk hvor du kan kjøpe ting som vil hjelpe deg i minispel og på golfbanene. Hvis du ikke har nok mynter, kan du alltid kjøpe en pakke, den som passer best de du trenger.

fra iPadizate vi inviterer alle til prøv Fairway Solitaire HDdet er Helt GRATIS, er tilgjengelig i mangfold av språk, blant dem kastiljansk og tilbyr mye mer enn det som møter øyet. Å spille kabal på denne måten endrer helt måten du tenker på hvert spill, og du vil også glede deg mye mer med minispelene som vil skje fra tid til annen. Har du allerede prøvd spillet? Gi oss din mening og fortell oss hvilken golfbane som er vanskeligere for deg! Ah! Og ikke glem å treffe vennen vår føflekken hver gang han vises på skjermen, han vil alltid gi deg noen ekstra mynter.

Vær forsiktig! Bli hekta … Og mye!

Trailer for dette fantastiske spillet fra Big Fish Games:

Del dette fantastiske spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!