Uncategorized

Fantastical 2 Inkluderer funksjoner med kikk og pop gester

I midten av oktober ble Fantastical 2 oppdatert for å støtte 3D Touch på iPhone 6s og ekte iOS 9 delt skjerm multitasking for iPad. Nå, Fantastical 2 mottar en ny oppdatering for å inkludere Peek- og Pop-funksjoner, de to nye bevegelsene opprettet av Apple for 3D Touch.

Hvis du liker å holde rede på oppgavene, møtene og andre, Fantastical 2 er en av de beste applikasjonene du kan finne i App Store for iPhone. I tillegg har de nå blitt oppdatert for å legge til nye funksjoner med Peek and Pop-bevegelsene til 3D Touch på iPhone 6s.

Fantastical 2 slipper Peek and Pop gester.

Takket være støtten med 3D Touch og de to nye bevegelsene er det mulig ta en titt på oppgavene du har ventet på uten å måtte åpne dem helt, blant annet. Her forteller vi deg mer informasjon om denne nye versjonen av Fantastical 2. La oss gå!

Hovednyheter om versjon 2.5.2 av Fantastical 2 for iPhone

En av de mest bemerkelsesverdige nye funksjonene i versjon 2.5.2 av Fantastical 2 for iPhone er ankomsten av Peek and Pop-bevegelsene og deres tilsvarende nye funksjoner. Takk til disse nye bevegelsene brukeren kan ha en forhåndsvisning av forsendelser på den nye iPhone 6s og 6s Plus.

Denne gangen gutta fra Flexibits har fokusert på å forbedre noen problemer i forrige versjon som hadde blitt rapportert av forskjellige brukere av applikasjonen. Noen ganger åpnet ikke koblingene noen ganger riktig i Google Maps, og det var problemer med komplikasjonen for blant annet Apple Watch.

Fantastical 2 slipper Peek and Pop gester.

På den andre siden, Nye funksjoner er lagt til for å tilpasse Fantastical 2-komplikasjonen for Apple Watch. Fra nå av er det mulig å vise gjeldende dato, neste hendelse eller påminnelse.

Last ned Fantastical 2 på din iPhone

Riktignok er Fantastical 2 en litt kostbar applikasjon, men det er verdt det hvis du liker å holde alt skrevet ned og ikke glemme noe. Prisen er € 4,99, og du finner den i App Store Eller hvis du foretrekker det, kan du laste det ned fra her ved å klikke på lenken like nedenfor.

Til slutt, si det av og til senker utviklere prisen på Fantastical 2, i tilfelle du er interessert i å vente litt på å få det med en rabatt.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK