contadores Skip to content

Fantastisk iPad Pro-konsept som vi alle ønsker å ha

I løpet av det siste året har vi sett mange rykter om den nye iPad Pro. Apple forventes å avduke en ny iPad innen utgangen av året som kan bli kvitt Hjem-knappen og velg Face ID som en identifikasjonsmetode.

Denne iPad vil telle med en rammeløs design som vil dra nytte av den samme plassen for å inkludere en større skjerm. Og selvfølgelig en ny, kraftigere A11X- eller A12-brikke. IPhone X har satt designtrenden for Apple og iPad kan følge denne linjen.

Den spanske designeren Álvaro Pabesio har laget et utrolig konsept av iPad Pro som vi håper Apple presenterer Om noen måneder. Eller med mindre det er veldig likt.

IPad Pro ønsker vi alle

Som vi har kommentert, følger designet de siste ryktene og viser oss en iPad med veldig små rammer. I tillegg blir hjørnene på skjermen avrundet som i iPhone X. Denne reduksjonen av rammene får skjermen til å nå 11,9 tommer i samme størrelse som 10,5 iPad.

Men skjermen ville ikke være den eneste nyheten. Ved å fjerne Hjem-knappen og Touch ID, trenger vi en annen opplåsingsmetode, i dette konseptet iPad Pro har selvfølgelig Face ID. Det vil også komme med forbedringer som horisontal opplåsing, avgjørende på iPad.

På baksiden ville vi også se gode nyheter. å komme i gang det doble kameraet vil nå iPad Pro sammen med portrettmodus og optisk zoom. Det ser også ut til at metallet ville vike for glasset. Noe som jeg ser vanskelig på grunn av vektøkningen det vil bety for enheten.

Det kan interessere deg | Hvilken iPad Pro er best for meg? 10,5 vs 12,9 tommer

I tillegg til iPad-konseptet har Álvaro også vist noen interessante forbedringer til iOS 12. Her viser det oss nye widgeter og mye mer nyttig multitasking enn den nåværende.

Álvaros iPad Pro-konsept forelsker seg ved første blikk, fremfor alt, skjermen. Forhåpentligvis får vi se noe lignende når Apple introduserer nye iPads i september.

Hva synes du om denne iPad Pro?

Spor | Álvaro Pabesio