contadores Skip to content

FBI fornærmer Apple for overdreven sikkerhet på iPhone

Forholdet mellom FBI og Apple går ikke gjennom sitt beste øyeblikk, som dateres tilbake til minst 2 år siden. På den tiden, FBI krevde at Apple skulle gå inn på iPhone 5C fra skytteren til San Bernardino-massakren, Syed Farook.

Apple nektet, selv administrerende direktør Tim Cook tok affære i saken, få selskapet til å føle seg offentlig. Hvis de ga FBI måten å komme seg inn på en iPhone på, ville det være å sette en presedens som kunne utnyttes av pirater for å lage sin egen.

Det kan interessere deg | FBI låser opp San Bernardinos iPhone

FBI avgjorde tvisten med et israelsk selskap, som fant en måte å komme inn i drapsmannens telefon. Merkelig at dette selskapet har vært det samme som fikk Lås opp iPhone 6 fra den beryktede Diana Quer, hvis sak nå er på forsiden i Spania.

På en cybersecurity-konferanse kalte cyber-koroner Steve Flatley selskapet “idioter” og “onde genier.” for å lage krypteringstiltak på så kraftige og komplekse iOS-enheter.

Det kan interessere deg | Ting som ikke skjer med iPhone: sikkerhet

Klagene til denne tjenestemannen kommer på grunn av økningen i krypteringen av enhetene, ansette Ren styrke for å legge inn en iPhone Det blir stadig vanskeligere å kommentere at det som pleide å ta et par dager nå kan ta to måneder.

På denne måten kommenterer Flatley det “Hastigheten på passordforsøk gikk fra 45 passord per sekund til ett hvert 18. sekund.”, med henvisning til vanskeligheten med å dechiffrere et passord ved tradisjonelle systemer, derav forlengelsen av tilgangstiden være en ekstra vanskelighetsgrad ved undersøkelser.

Det kan interessere deg | Apple publiserer en sikkerhetsguide om Face ID og Apple Pay: les den her

Og det er at mellom ønsket fra noen om å ta en rask side i etterforskningene, og andre om å lage usårbare terminaler, slaget blir servert igjen. Vil det være et svar fra Cupertino til FBI?

via | phonearena