Feel the Fear with this Collection of Games for iOS

Hvis det er noe fascinerende ved å se en skrekkfilm eller kose seg med et godt spill om dette temaet, er den godt utført og i stand til å skape den følelsen av terror hos betrakteren eller brukeren. En hektisk opplevelse som får oss til å føle at vi blir utsatt for en fare eller noe overnaturlig som ligger i vente.

Vel, i dag i App Store er det mulig å finne noen veldig bra skrekk-tema spill som introduserer brukeren til en overnaturlig historie som ved mer enn én anledning får deg til å hoppe av sofaen. Hold selvfølgelig iPhone eller iPad godt, så ikke faller du av redsel!

Skrekkspill for iOS

Å få en skrekkopplevelse på iPhone eller iPad er nå enklere enn noen gang, så la oss ikke nøle lenger, og vi skal vise deg en liten samling med de mest skremmende titlene på App Store. La oss gå dit!

Du vil dø av frykt med disse utrolige spillene for iPhone og iPad!

Skolen: Hvit dag

Det klassiske skrekkspillet kommer tilbake med 3D-grafikk for at du skal kunne nyte det fullt ut. Det er en tilpasning av PC-spillet med samme navn, Den har en orientalsk ånd og er sentrert i et institutt fullt av urbane myter og sagn..

En sen natt

Se etter ledetråder på et kontor fullt av mysterier og uventede hendelser som får deg til å hoppe over sofaen. Som den forrige, One Late Night er også en tilpasning av PC-spillet, en tittel som har fått store suksesser over hele verden.

Mental Hospital IV

En rå, mørk fristed er et hett sted for skrekksjangeren, men det gjør ikke dette spillet noe mindre skummelt. Mental Hospital IV fortsetter historien om de tre foregående kampene med en stor dose terror der du vil leve i første person opplevelsen av en overlevende oppdagelsesreisende.

Mistet innen

Et spill der spenning og følelser går hånd i hånd. Lost Within har en historie som fanger fra første stund, uten tvil en av de beste skrekketitlene du for øyeblikket kan finne i App Store.

Slå banke

Knock-knock er ikke et skummelt spill så å si, men snarere et mysterium. I det må du prøve å holde huset i god stand, reparere skaden et ukjent vesen gjør på det om natten, og for å overleve om natten må du lete etter ledetråder om hva som truer huset.

Årgang

Det er et litt annet førstepersonsspill enn det du er vant til å se. På linjen mellom de to og tre dimensjonene er uskarp, og det er vanskelig å skille mellom virkelighet og det overnaturlige. Gå inn i mørke skoger satt i det 19. århundre Sverige der underlige skapninger bor og hvor du må løse forskjellige gåter.

Glemte minner: alternative virkeligheter

Hyllest til klassiske skrekkspill som Silent Hill og Resident Evil, men med en uenig synsvinkel og uten store kontroller. Du må løse gåter, undersøke terrenget og overleve angrepene fra monstrene.

Fran Bow

Fran Bow er et skrekk- og eventyrspill der du forteller historien om Fran, en jente som sliter med psykisk lidelse og en urettferdig skjebne. Foreldrene hans døde i en tragisk mystisk hendelse, og som et resultat havnet han på et psykiatrisk sykehus, hvor hele eventyret begynner.

Disse er bare noen av skrekkspillene du kan finne i App Store for iOS-enheter. Husk at du kan finne mer i app-butikken, men dette er noe av det beste som for tiden finnes i den.

Hvis du liker denne typen skrekk-tema spill, inviterer vi deg til å prøve et av dem., du vil sikkert ikke bli skuffet. Nå er alt du trenger å gjøre å sitte og nyte den mest skremmende tiden!

For deg, hva er ditt favoritt skrekkspill for iOS? Fortell oss i kommentarene!

Spor | PhoneArena