Feil i iOS 11-kalkulatoren: 1 + 2 + 3 er ikke 6

Mange av oss har matteproblemene våre. Personlig, jo lenger borte jeg er fra dem, jo ​​bedre, og det er at jeg tenker på hvert trinn så mye at selv når jeg har riktig svar, ender jeg opp med å gjøre feil. Andre prøver å utføre prosedyrene så raskt det de lar feil passere av de enkleste som ender opp med å ødelegge hele øvelsen. Noe som ligner på det siste, skjer med enheter med iOS 11 selv om de er en iPhone 8 med en “Neural Motor”.

Sikkert du vil tenke, men hvis det er en maskin, hvordan vil den gjøre feil når du beregner. Hvordan er det mulig at noe eksisterer? i stand til å mislykkes en sum like enkel som “1 + 2 + 3”. Vel, din iPhone med iOS 11 gjør det under visse betingelser. Tilsynelatende, hvis du legger inn vilkårene for operasjonen veldig raskt, når du viser resultatet, vil det indikere at det er “24”, og ikke “6”, noe som vil være riktig.

iOS 11 har et lite problem med matematikk

Alt dette skyldes selvfølgelig en feil i kalkulatoren for iOS 11. Sannheten er at bortsett fra dette nysgjerrige resultatet, det har ingen annen konsekvens i operativsystemet, så det er ikke noe å være opptatt av. Spesifikt skyldes det en feil i animasjonene til appen, men det ser ut til at det gir dem noen få hodepine hos Apple, siden i den siste betaen til iOS 11.1 fortsetter den å fungere på samme måte. Og det vil ikke være fordi de ikke har rapportert det.

Feilen det gjelder er diskutert på Reddit, og det er rapportert gjennom Apples rapporteringssystem, Radar. Ingen vet om Apple går over problemet fordi de ikke gir det betydning, eller om det gir dem noen reelle komplikasjoner, men siden det får så mye oppmerksomhet fra samfunnet, mindre enn å investere litt tid på det. Om bare for Reddit å slutte å snakke om det.

Og du, har du allerede prøvd å gjenskape feilen på din iPhone?

via | MacRumors