Fem mulige forbedringer for iOS 7

Fem mulige forbedringer for iOS 7

Litt etter litt har iOS blitt et bedre og mye mer komplett operativsystem, men uansett er det fremdeles visse aspekter som kan forbedre og gjøre det mye mer nyttig.

Mange brukere har krevd en serie forbedringer i lang tid, og vi har også våre forespørsler til Apple. Hvilke forbedringer vil vi se i iOS 7?

Synkronisering av pushvarsler

Ankomsten til varslingssenteret på iOS og senere på OS X var gode nyheter. Et sted å samle push-varslene som applikasjonene sender oss og enkelt kunne gjennomgå dem. Før ble varsler samlet i form av ballonger på iPhone eller iPad, og i mange tilfeller var det ikke lett å følge dem.

Med varslingssenteret er dette over, og nå er det mulig å følge varslene uten store problemer, selv om det fortsatt kan forbedre mye. For det første vil vi gjerne se et synkroniseringssystem for push-varsling. Det er enormt irriterende når du sletter et varsel (enten med knappen i varslingssenteret eller direkte fra applikasjonen som genererte den) på iPhone og den fremdeles er aktiv på iPad eller Mac. Apple kan bruke iCloud til å synkronisere dem, og det når de først er sett på den ene enheten, vises de ikke på de andre.

Låseskjerm

IOS-låseskjermen har knapt endret seg siden den ble introdusert i 2007 med den originale iPhone. Siden har endringene vært minimale, og vi kunne oppsummere dem i: rask tilgang til kameraet, kumulative varsler og muligheten for å svare på en samtale med andre alternativer.

Windows Phone 8 har vist at en låseskjerm som viser mye mer informasjon og følger en minimalistisk design er mulig, og kanskje Apple bør ta hensyn til de best mulige som de kunne gjøre for iOS-blokkeringsskjermen basert på noen nyheter fra Windows Phone 8. .

Videre kan widgets som allerede er tilgjengelige i varslingssenteret også brukes på denne låseskjermen, eller de kan til og med åpne kranen slik at utviklerne kan lage sine egne.

Filbehandling

Dette er noe som mange brukere har krevd nesten siden lanseringen av den første iPhone, og det virker usannsynlig at Apple vil gjøre noe som dette.

Selskapet har tatt ganske store skritt takket være iCloud og muligheten for å starte et dokument på en Mac og fortsette det på en iPhone eller iPad, men for øyeblikket gjelder dette bare applikasjoner som har versjoner for iOS og for OS X. Det vil si Vi kan starte et dokument i Pages for Mac og fortsette det i iOS, men vi kan ikke åpne det samme dokumentet i Word for Mac hvis det bare er lagret i iCloud.

Apple må gjøre det lettere for denne typen ting, og for dette ville den enkleste være å ty til det typiske mappesystemet eller et lagringsområde for enhetene som gjør at filene kan lagres som de er, som vi gjør på hvilken som helst datamaskin (i mobile operativsystemer til konkurranse).

For mange virker dette grunnleggende, andre tror at dette vil ende (delvis) med enkelheten til iOS. Kanskje Apple kan finne en slags mellomgrunn?

Brukerkonto

Uten tvil en av funksjonene som iPad-brukere er mest etterspurt etter. På iPhone kan denne funksjonen også være fornuftig, men smarttelefonen er et mer personlig produkt. På den annen side deles en iPad vanligvis mellom flere mennesker i familien, og muligheten for å bruke brukerkontoer vil gjøre ting mye enklere.

Ulike kontoer på sosiale nettverk, helt uavhengige e-postkontoer, forskjellige applikasjoner, forskjellig musikk, forskjellige bilder … Kom igjen, slik at vi kan lage brukerkontoer på en Mac eller PC, men brukes på en enhet som iPad.

Brukergrensesnitt

IOS-brukergrensesnittet har knapt endret seg siden det ble lansert i 2007. Mange brukere klager over at kontinuiteten i designen begynner å bli trett, og at Apple bør gi den en vri.

Det er kanskje ikke urimelig å tro at iOS 7 inkluderer endringer i denne forbindelse. Scott Fortstall er ikke lenger ansvarlig for iOS-design. Den nye ansvarlige er Jony Ive, den skyldige for hver eneste av maskinvaredesignene til Apple-produkter, og fra nå av også de grafiske grensesnittene.

Vil Jony kunne gjøre en interessant endring i den fremtidige generasjonen av iOS? Vil disse mulige endringene være verdt det?

Dette er selvfølgelig noen endringer som brukerne har bedt om i lang tid, og det tar bare en titt på sosiale nettverk som Twitter for å innse at noen mister interessen for iOS, delvis på grunn av den store utviklingen Android har hatt. de siste årene og den tilsynelatende stagnasjonen av iOS Vil Apple kunne følge med? Vi gleder oss allerede til tiden for å kunngjøre nyheten om iOS 7.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!