Fem produkter designet av Steve Jobs som vi ikke har sett ennå

Selv om Steve Jobs ikke har vært med på et år, fortsetter hans kreasjoner, design og produktfilosofi å følge oss. Visjonær Apple-medstifter fortsetter å forlate oss fruktene av fantasien og oppfinnsomheten.

Ingen tviler på at tredje generasjon iPad eller iPhone 5 har hatt mye av Steve i konseptet og i den endelige utviklingen. I hans evige søken etter perfeksjon, Administrerende direktør i Apple har etterlatt oss noen produkter som vi ennå ikke har vært i stand til å se, og som kanskje aldri en gang blir utgitt.

Imidlertid er designene der, og vi har syntes det er praktisk å dele dem med deg.

Den yngre broren til nettbrett, iPad Mini

Som mange av dere kanskje vet, antar ryktene om iPad Mini nettverket i disse dager. Det virker ganske sannsynlig la oss se dette nye 7,85-tommers nettbrettet før årets slutt.

iCar, Apple-bilen

Steve hadde alltid et noe eksentrisk forhold til biler. Har alltid hatt lyst til å komme inn bilindustrien som lager en bil med den udiskutable segl fra Apple. I følge Jobs var utformingen av biler i USA forferdelig og trengte en avsky som dette.

Romskip, et nytt Apple-campus

Dette er en av designene som vi helt sikkert vil se fremover. Apples nye hovedkvarter blir et enormt bygg som har plass til 12000 ansatte. En slags sirkulær by, omgitt av spektakulære parker og med en energieffektivitet som aldri er sett før.

iYatch, Apples yacht

Steve Jobs skryter aldri av hvor rik han var. Han var ikke som andre milliardærer som offentlig viste herskapshusene sine, bilene og båtene deres. Det vi ikke visste er at de siste årene av livet hans prøvde å bygge en yacht, utviklet sammen med den legendariske marinedesigneren Philipe Starck.

iTV, den berømte Apple TV

Apple-TV har alltid vært omgitt av rykter, informasjon og fornektelser. Egentlig akkurat nå er TV-bransjen ganske moden, selv om tjenestene, innholdet og iOS-økosystemet kan gi et veldig interessant karakteristisk preg på iTV.

Tror du at vi vil se alle disse produktene en dag på gaten?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!