contadores Skip to content

Fem ting iOS kan lære av Android

Det er bra å gjøre selvkritikk, forutsatt at den er konstruktiv. Og med mobile operativsystemer er det ingen unntak. Selv om vi blir forelsket i iOS, er det noen få ting som Apples operativsystem kan lære av Google-navnebroren. I dag bringer vi deg fem Android-funksjoner som vil forbedre brukeropplevelsen på iOS.

widgets

En widget er et lite program som kjører på en del av skrivebordet for å vise oss viss informasjon raskt og effektivt. Vi har sett dem på stasjonære operativsystemer, og også på Android. Selv med jailbreak og Cydia kan vi faktisk integrere disse elementene i iOS, men det ville være fint om de var innfødt.

Siri Offline

Siri er flott, men noen ganger opplever vi at vi trenger tilgang til deres fulle potensiale og har ingen internettforbindelse. Selvfølgelig, noen spørsmål trenger tilkobling, men andre bruksområder som diktering kan fungere perfekt offline.

Batteri analyse

Igjen tar Apple til orde for enkelhet og planlegger ikke at brukeren ønsker å få tilgang til interne systemparametere. Men, det ville være interessant å kunne få tilgang til informasjonen batteri, samt forskjellige modus for å optimalisere varigheten og helsen.

Nylig brukte apper

IOS multitasking bar gjør jobben sin, men det er vi alle enige om har mye å forbedre. Det ville ikke skade hvis det hadde fått en mer intuitiv håndtering og mer informasjon om bruken av nyere applikasjoner.

Et økosystem som Google

Den store fordelen med Google er det enorme antallet nyttige applikasjoner som du kan få tilgang til gratis og enkelt. I tillegg har vi tilgang til dem i når som helst og hvor som helst. Selv om iCloud og App Store prøver å gjøre noe lignende, har de fortsatt en lang vei å gå.

Her har du en video fra iDownloadblog som oppsummerer disse egenskapene:

Hva tror du? Ville iOS bli bedre med disse funksjonene? Eller ville de drept personligheten hans?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!