Ferier for Apple-ansatte forbudt i september: iPhone kommer

Mens de i Cupertino prøver å holde hemmeligheten bak sin nye iPhone, ser det ut til at tingene i verden som vi ønsker å vite alt om den før manzana gjør deg opp en mening, og i dette tilfellet har vi ytterligere bekreftelse på at iPhone er rett rundt hjørnet, og at lekkasjen som terminalens presentasjonsdato kan være 10. september kan være riktig , siden det du ser i bildefangsten nettopp er kalenderen der Apple-ansatte har forbud mot å ta ferier på disse datoene.

Selv om bildet ikke sees for tydelig, indikerer det interne dokumentet som er lekket at det faktisk er Cupertino Gå til å satse nøyaktig på lanseringsdatoen for å ha hele staben til å delta på Apple Store og deres tjenester, fordi vi vet at når det er lansering av en ny iPhone-terminal, så går ting alltid i overdrive, med køer som i mange land går rundt flere blokker.

Dokumentet du har sett, forbyr direkte Apple-ansatte Ta en ferie fra 15. september til 28. september. Med dette vil vi selvfølgelig ha en grunn til å tro at mellom begge datoer vil det være ankomst til forventede butikker iPhone 5s terminal og sannsynligvis iPhone 5C. Så de mest utrulige kan allerede tro … Tror du ikke?