Fifa 12 bare hvis du har en Xperia Play

Spillets ankomst Fifa 12 til skrivebordskonsollene skjedde der i september måned, men de som elsker fotballrelaterte spill og som ikke ønsket å gå glipp av en klassiker i mobilversjonen, må vente, med mindre de har en terminal Sony-Ericsson Xperia Play. Dette er konsekvensene av avtalen mellom begge selskaper som overlater versjonen av den klassiske Fifa 12 utenfor rekkevidden til resten av dødelige med andre terminaler.

Derfor har de to alternativer, eller fortsetter å vente til april neste år, da den mobile versjonen av spill fifa 12 Det vil bli gjort tilgjengelig for de andre Android-terminalene, eller så kjøpes en Xperia Play til jul. I alle fall har de veien halvveis, for selv om lanseringen opprinnelig utelukkende har vært for telefonen Xperia-lek, fra Sony-Ericsson kunngjør at de andre terminalene vil ha det før det kommer ut til mobilmarkedet. Fortsatt har ingen spesifikk dato blitt talt.

Det er tydelig at denne nye strategien som følge av alliansene mellom begge selskaper gjør Xperia-lek Hvis den ikke lenger var, er den posisjonert som den beste mobilterminalen for spill, og hvis denne typen handlinger gjentas, vil de fleste spillerne som alltid er klar over de siste utgivelsene, ikke ha noe annet valg enn å kjøpe terminalen designet for å ringe, chatte , men fremfor alt for å spille uansett hvor de er.

Mer info | GSM Arena