contadores Skip to content

FIFA 15 Ultimate Team for iPhone, iPad og iPad Mini – iPadizate App of the Day

FIFA 15 er vår app for dagen … Lev magien i fotball!

Hvis det er en fotballkamp som tilpasningen til mobile enheter har vært fantastisk, uten tvil, er det FIFA, juvelen fra Elektronisk kunst. Og det er ikke lenge til vi kan glede oss over den nye App Store i Spania FIFA 15 for iPhone og iPad.

FIFA 15 Ultimate Team er et fotballspill som gir oss utmerket spill og mer enn akseptabel grafikk for å være et mobilspill. Vi har allerede hatt muligheten til å prøve det, og vi skal fortelle deg litt om de siste nyhetene og alle nysgjerrighetene til denne nye tittelen.

Spillet beholder samme mekanikk som forrige versjon. I FIFA 15 vil vi ha muligheten til å spille individuelle og flerspillersesonger, forskjellige turneringer og vennskapskamper. I tillegg til å opprette og administrere vår egen tropp med spillere som vi gradvis vil innlemme.

FIFA-15-ultimate-team-ipad-app (3)

Når vi fortsetter å vinne kamper og møte prestasjoner og mål, vi vil få mynter som vi kan bruke for å signere nye spillere for vårt drømmelag og andre forbedringer relatert til trening, kontrakter og stadioner.

FIFA-15-ultimate-team-ipad-app (4)

For å forbedre kompatibiliteten mellom spillerne må vi bruke spillere fra samme klubb eller samme nasjonalitetPå denne måten vil spillerne våre ha mer kjemi seg imellom, og vi vil oppnå et mye mer balansert og sammenhengende lag.

FIFA-15-ultimate-team-ipad-app (6)

En av de mest fremragende nyhetene med FIFA 15 Ultimate Team for iPhone og iPad, er at når de spiller spill, vil de tilby oss to alternativer: spille det selv eller Velg en rask simuleringsmodus.

FIFA-15-ultimate-team-ipad-app (5)

Kontrollene har også variert litt sammenlignet med forrige versjon av FIFA. Vi vil fortsette å ha kontrollene gjennom berøringsbevegelser og en d-pute, men vi kan kombinere dem uten å måtte velge det ene eller det andre. En svært interaktiv spillform som lar oss få en rikere spillopplevelse.

FIFA-15-ultimate-team-ipad-app (1)

Driblene har også endret seg, som du kan se i videoen. Nå For å gå inn i driblermodus må vi dobbeltklikke på d-pad og flytt spilleren vår i ønsket retning. Vi kan også skyve to fingre på skjermen for å endre strategien og holdningen til spillerne.

FIFA-15-ultimate-team-ipad-app (2)

Til slutt, for å spille alle turneringene denne gangen, trenger vi ikke å gjøre innkjøp i appen (noe som spillere vil like veldig godt), men vi må fullfør tidligere turneringer for å låse opp nye. På den annen side vil innkjøp i appen fokusere mer på FIFA-poeng og mynter.

FIFA-15-ultimate-team-ipad-app (8)

FIFA 15 Ultimate Team kommer med mange nye funksjoner: star player konvolutter, dribler, grafikk og nye kontroller. Men også viser mange likheter med forrige versjon: veldig likt brukergrensesnitt, samme spillmekanikk, maler, overføringer, spillerkort …

FIFA 15 på video

Vil du se hvordan det neste FIFA-spillet for iPhone, iPad og iPad Mini ser ut? Gå ikke glipp av videoanmeldelsen vår!

Last ned FIFA 15 for iPhone, iPad og iPad Mini

Til nå var FIFA 15 Ultimate Team bare tilgjengelig i Canada App Store, men mens du skrev denne artikkelen Det er lansert i hele App Store i verden, derfor kan du allerede glede deg over dette gratis iPad-spillet herfra:

Har du prøvd det ennå Del opplevelsen din i kommentarene!