Final Fantasy VII Remake kommer i kapitler

Ja, for ikke lenge siden lærte vi det for de etterlengtede Final Fantasy VII Remake, spillet som for flere tiår siden ble en legende innen bransjen i RPG-verdenen og RPG-sjangeren generelt, vil bli delt inn i flere avdrag eller kapitler. På den ene siden skal det ikke overraske oss med tanke på hva Squareenix allerede gjorde med Final Fantasy XIII og dens tre episoder, hver og en fremmed og for mange skuffende enn sist.

Men det er sant at historien om Final Fantasy VII er noe som mange av oss allerede vet perfekt, og selv om det er et bredt spill hvis eventyr gjennomgår mange plottvridninger og kaster oss ut i en fabelaktig verden, ideen om å dele det med kapitler og ha fans Å vente med å spille hele historien i flere år er en ganske risikabel avgjørelse.

Final Fantasy VII Remake vil komme ut i deler, nyheter om dette forventede spillet

Final Fantasy VII vil ha en nyinnspilling … som vil komme i form av kapitler

Det antas at i disse nye installasjonene av Final Fantasy VII Remake vil det bli lagt til ekstra scener, og innhold som ikke var i det originale spillet, hvem vet, kanskje til og med nye byer, eller nye ikke-spillbare karakterer som gir litt smak av nyhet til handlingen om dette avdraget, noe som gjør det mer saftig for fans, som kan se historien om alltid, men med nye nyanser som gjør at det ikke blir en repeterende opplevelse. Det er foreløpig ikke kjent om det vil inkludere tilleggsinnhold, men etter beslutningen om å skille spillet som om det var et produkt etter spørsmål, kan disse tilleggene være den beste måten å unnskylde en så bisarr avgjørelse.

Final Fantasy VII Remake vil komme ut i deler, nyheter om dette forventede spillet

Det som allerede er vist, er at Squareenix ikke har til hensikt å innovere med nye moduser av svingbasert kamp som det gjorde med Final Fantasy XII eller Final Fantasy XIII; Og som med den svært etterlengtede Final Fantasy XV, tar den sikte på å hoppe til Action RPG, i Kingdom Hearts-stilen eller med et ganske likt system, for å lage et mer dynamisk spill som tiltrekker et større publikum av den nye generasjonen spillere. Som vi allerede er vant med, fortsetter Squareenix å vestliggjøre sin saga mer og mer, noe som allerede skuffer de mest tradisjonelle fans, som har mistet håpet om å se en Final Fantasy som er tro mot den opprinnelige essensen, nå selv i omspillet til en tittel som allerede hadde det systemet.